Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Személyek:
Kiss Péter [X]
Találatok: [23]  Oldalak:   1 2 3   >  >>

Szekeresnek nincs szüksége védelemre (+videó)

Tanúk meghallgatásával folytatódik a tárgyalás a moszkvai ingatlanpanama ügyében a Központi Nyomozó Főügyészségen. A helyszínen Szekeres Imre volt honvédelmi miniszter is megjelent, őt is meghallgatták.

Ficsor Ádámot is meghallgatják a moszkvai ingatlanbiznisz ügyében (+videó)

Tanúként hallgatta meg a moszkvai kereskedelmi kirendeltség eladása ügyében a Gyurcsány-kormány kancelláriaminiszterét a Központi Nyomozó Főügyészség. Kiss Péter hitelesítette ugyanis azt az emlékeztetőt, amely a dobogókői kormányülésen készült 2008 júniusában

Ficsor is beszélt a főügyészségen

Ficsor Ádámot, Gyurcsány Ferenc volt kabinetfőnökét is meghallgatta szerdán tanúként a Központi Nyomozó Főügyészség a moszkvai magyar kereskedelmi képviselet 2008-as értékesítésével összefüggő nyomozásban.

Kiss Péter is nyilvánosságot kér a HM-es botránnyal kapcsolatban

Tagadja a szocialista Kiss Péter, hogy a HM-es vesztegetési pénzekből a szocialista párt is kapott volna.

Helyreigazítás

Lapunk 2008. december 4-i számában a Dől a szocialista dominó című cikkben, illetve az azonos című internetes közlésben – valótlanul híreszteltük, hogy a Zuschlag-ügy X. rendű vádlottja tényként állította volna, hogy Kiss Péter tudomással bírt volna a Zuschlag János nevével jelzett bűncselekményekről, pályázati pénzekkel való visszaélésről;

Gyurcsányt nem idézik be

A bíróság elutasította Gyurcsány Ferenc bizonyítási eljárásba való bevonását a Zuschlag János ellen indított büntetőper tárgyalásán.

A magyar politika mélységei: Zuschlag és az álküldöttek

Az InfoRádió 2008 belpolitikai eseményeiről szóló összeállításának második részében a kis pártok belharcait, a gazdasági válság hatásait és több belpolitikai botrányt tekint át.

"A fél kormány belebukna"

Mindent egy halottra próbált kenni Zuschlag János, de "az ügyészség ebbe nem nyugodott bele" - a Zuschlag-per folytatódott. Újabb érdekes részletek, lehallgatott telefonbeszélgetések.

Kormányzati szálak, BM-es segítség a Zuschlag-perben?

Arató Gergely, az OKM jelenlegi államtitkára, Kiss Péter, kancellária miniszter és Újhelyi István, az MSZP alelnöke tudtak arról, hogy milyen tevékenységet folytat Zuschlag – vallotta az ügyészségen dr. Szente Zsolt.

Zuschlag-per: az érintettek cáfolnak

A Zuschlag-per tizedrendű vádlottja szerint Arató Gergely oktatási államtitkár, Kiss Péter kancelláriaminiszter és Újhelyi István, az MSZP alelnöke is tudott a szabálytalan pályázatokról.
Találatok: [23]  Oldalak:   1 2 3   >  >>

Akták

Zuschlag-ügy

Zuschlag-ügy

Az ügyészség először 2005-ben indított vizsgálatot különböző alapítványok és egyesületek ellen számviteli fegyelem megsértése miatt, 2007-ben pedig már Zuschlag János szocialista parlamenti képviselő,...
Kulcsár-ügy

Kulcsár-ügy

Szász Károly PSZÁF elnök 2003 nyarán történt megveretése után kapott fokozott figyelmet a Pannonpast ügyében végzett PSZÁF vizsgálat. Ebből kiderült, hogy a K&H Equities jelentős szerepet játszott...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI