Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Költségvetési Tanács [X]
Találatok: [6]  Oldalak:   1

Kétmilliós fizetés a Költségvetési Tanács elnökének

A havi átlagkereset kilencszerese járhat majd Kovács Árpádnak, ha a parlament elfogadja Kósa Lajos nagyvonalú javaslatát.

Csaknem kétmilliós fizetést adna a Költségvetési Tanács elnökének a Fidesz

A nemzetgazdasági havi átlagkereset kilencszerese, csaknem kétmillió forint járhat majd Kovács Árpádnak, a Költségvetési Tanács (KT) elnökének, ha a parlament elfogadja a fideszes Kósa Lajos erre vonatkozó javaslatát.

Költségvetési átláthatóság helyett parlamenti díszkivilágítás

Eredetileg a költségvetés átláthatóságának erősítésére, az új törvények hatástanulmányaira, "beárazására" szánták azt a 470 millió forintot, amit most inkább a Parlament díszkivilágítására költenek. A korábbi Költségvetési Tanács megtakarításai ugyanis az Országgyűlés Hivatalához kerültek.

Akár börtönviselt tagja is lehet a Költségvetési Tanácsnak

Annak érdekében, hogy az ÁSZ elnöke is bekerülhessen a Költségvetési Tanácsba (KT), a kormány átírta a tagok jogállásáról szóló jogszabályt. Úgy tűnik, a mosdóvízzel együtt sikerült kiönteni a gyereket is.

Lex Fidesz - A személyre szabott törvénykezés

A minapi lex Szapáryval tovább szaporodik azon törvények száma, amelyeket a kormánypárti képviselők kifejezetten azért alkotnak, hogy számukra kedves személyek előnyhöz jussanak, legalábbis ne kerüljenek hátrányba általuk.

Volt alapítványának adná a Költségvetési Tanácstól elvett pénzt a képviselő

A Költségvetési Tanács 835,5 milliójából 10 millió forint maradna a jövő évi költségvetésben Varga József, fideszes politikus javaslata nyomán. A pénzt egy korábban általa irányított szervezet kapná.
Találatok: [6]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI