Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Kornusz Kft. [X]
Találatok: [9]  Oldalak:   1

Nyomozócsoport alakult BKV-s ügyekre

Információink szerint külön nyomozócsoport állt fel a Budapesti Rendőr-főkapitányságon a BKV-val kapcsolatos végkielégítési ügyek és tanácsadói szerződések vizsgálatára.

A BRFK lett a luxusmetró végállomása

A lapunkban korábban ismertetett kétes értékű tanulmányokról a most elkészült belső ellenőri jelentés kimondta: szükségtelenek, ráadásul hibásak voltak, az egyik esetben pedig már a szerződéskötés megelőzően elkészültek.

Ma tárgyalnak a BKV százas listájáról

Ma tárgyalja a BKV felügyelő-bizottsága azt a nyolcvanoldalas belső ellenőrzési listát, amely a jelenleg is aktív, vagy a cégtől már távozott, menedzserszerződéssel rendelkező, illetve a tízmillió forint feletti végkielégítésben részesült dolgozók juttatásait vizsgálja 2003-ig visszamenőleg.

Felháborító! BKV-illemtan 50 millióért

Illedelmes viselkedésre tanította a BKV-t 50 millió forintért egy tanácsadó cég. A Blikk birtokába került válságkommunikációs tanulmány néhol illemtankönyvre emlékeztet.

Megszüntették a BKV-s nyomozást

A Budapesti Rendőr-főkapitányság hűtlen kezelés miatt indított eljárást egy fél évvel ezelőtt, a nyomozást augusztus közepén lezárták azzal, hogy nincs bizonyíték bűncselekményre.

Helyreigazítás: szabályosak voltak a BKV tanácsadói szerződései

A FigyelőNet honlapján 2008. június 3. napján „Nyomozás a BKV-nál hűtlen kezelés miatt” címmel megjelent cikkben valótlanul állítottuk, hogy...

Hűtlen kezelés miatt nyomoznak a BKV-nál

Hűtlen kezelés miatt nyomoz a BKV-nál a Budapesti Rendőr-főkapitányság, mert egy ismeretlen feljelentő szerint a közlekedési vállalat szerződéseket kötött külső cégekkel, amelyek nem teljesültek, vagy az elvégzett munka nem állt arányban az azért kifizetett összeggel.

Külsős szerződések miatt nyomoznak a BKV-nál

Hűtlen kezelés miatt nyomoz a BKV-nál a Budapesti Rendőr-főkapitányság, mert egy ismeretlen feljelentő szerint a közlekedési vállalat szerződéseket kötött külső cégekkel, amelyek nem teljesültek vagy az elvégzett munka nem állt arányban az azért kifizetett összeggel.

Nyomoznak a BKV-nál

Hűtlen kezelés gyanújával nyomozást indított a Budapesti Rendőr-főkapitányság a BKV külső cégekkel kötött tanácsadói szerződéseinek ügyében - tudta meg a szombati Magyar Nemzet.
Találatok: [9]  Oldalak:   1

Akták

BKV-ügyek

BKV-ügyek

A „BKV-ügy” a 2009 nyarán kirobbant, a BKV túlzott végkielégítési, valamint a korábbi, a cég számára állítólagosan aránytalanul hátrányos szerződéskötések körüli botránysorozat, mely...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI