Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium [X]
Találatok: [5]  Oldalak:   1

Nyomozás a környezetvédelmi minisztérium beszerzései miatt

Nyomozást rendelt el a Fővárosi Főügyészség a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium 2009-es informatikai beszerzései miatt - tudta meg az MTI Hírcentrum.

Nyomoznak egy 2009-es informatikai beszerzés miatt

Nyomozást rendelt el a Fővárosi Főügyészség a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium 2009-es informatikai beszerzései miatt. Egy vizsgálat szerint a minisztérium 176 millió forintért számítógépes programokat rendelt, ezt azonban a tárcánál lévő gépek háromnegyede nem tudta futtatni.

Nyomozás indul egy 2009-es informatikai beszerzés miatt

Nyomozást rendelt el a Fővárosi Főügyészség a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium 2009-es informatikai beszerzései miatt.

Mélyen hallgat a Négy Mancs

Egyelőre nem reagált a Négy Mancs állatvédő szervezet Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztos azon levelére, amelyben arról érdeklődött az alapítványnál, miért kezdeményezte a Négy Mancs, hogy feketelistára tegyék a magyar kacsa- és libamájat.

Illés szerint gyanús szerződéseket kötött a környezetvédelmi tárca

Milliárdos nagyságrendű szerződéseket kötött a kormányváltás előtti hetekben a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium korábbi vezetése - mondta a Kossuth rádiónak Illés Zoltán környezetvédelmi államtitkár. Illés szerint az informatikai és a PR-szerződések lehetnek problémásak. A minisztérium előző vezetése szerint viszont minden szerződés szabályos volt.
Találatok: [5]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI