Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Körös Volán Rt. [X]
Találatok: [9]  Oldalak:   1

Demokrácia van. Mitől félsz?

Hoffmann Antal szőkített olajat vásárló cégvezetőket leplezett le a Körös Volánnál, korrekt vezérigazgatót védett meg a politikai zsákmányszerző leváltástól – amíg lehetett. Manapság azonban már hiába a bátorság, a tapasztalat és tisztesség.

Ha ti úgy, akkor mi is úgy

Mivel a Fidesz túl sok MSZP által kinevezett vezetőt leváltott tavaly október óta, egyes Békés megyei szocialista politikusok leváltatnák Szarvas Pétert, a Körös Volán Zrt. 2000-ben kinevezett, eredményesen dolgozó vezérigazgatóját.

Közlekedés + káosz: szocialista mutyit sejtenek a Körös Volán tervezett vezércseréjénél

Egy nap alatt több mint félezer aláírás gyűlt össze a békéscsabai székhelyű Körös Volánnál. A közelgő rendkívüli közgyűlésen minden indok nélkül meneszteni akarja a tulajdonos ÁPV Zrt. Szarvas Péter vezérigazgatót, s helyére egy, az MSZP-hez közel álló személyt, Honti Pált neveznék ki.

Az utolsó békési olajper: Minden nagyon rendben

Bizonyítékok hiányában fölmentette a hűtlen kezelés vádja alól a Körös Volán három volt vezetőjét a Bács-Kiskun Megyei Bíróság szeptember 27-i elsőfokú, nem jogerős ítéletében.

Megkezdődött az egymilliárd forintos adócsalással vádolt olajforgalmazók pere

A megyei főügyészség szerint a vádlottak 11 millió liter bizonytalan eredetű, nem szabványos minőségű üzemanyagot adtak el többek között a helyi Volánnak, és egy téesznek.

Emlékirat egy egymilliárdos olajbűntényről: Meggyónta

Az APEH Békés megyei adónyomozói 2000. május 31-én a megyei rendőr-főkapitányság kommandósai segítségével hétvégi házában vették őrizetbe Dávid Pétert; a letartóztatott tavaly június eleje óta előzetesben várja ügye lezárását.

Befolyással való üzérkedéssel vádolják Pallagot: Tízmillió forintos kérdés

Molnár László a kilencvenes évek elején költözött vissza Budapestről Elekre; a fővárosban korábban egy felbomló baloldali ifjúsági szervezet szépreményű tagjaként ténykedett. Onnan egymillió forinttal "bocsátották" útjára, nehogy eltűnjön Molnár a süllyesztőben.
Találatok: [9]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI