Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Személyek:
Köteles Péter [X]
Találatok: [25]  Oldalak:   1 2 3   >  >>

Gyanúsított SZDSZ-es küldöttek

Három Borsod-Abaúj-Zemplén megyei SZDSZ-alapszervezeti tagot gyanúsított meg a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) magánokirat-hamisítással a tavaly márciusi országos tisztújító küldöttgyűlésen történt szabálytalanságok miatt – közölte lapunk érdeklődésére Tafferner Éva, a BRFK szóvivője.

Budapest Kóka, a vidék Fodor pártján

A választási botrányt kirobbantó Köteles Pétert kizárták az SZDSZ-ből

A jövő héten lezárul az SZDSZ belső vizsgálata

Több mint három hónapja nem lehet tudni, hogy kik és kinek a javára csaltak az SZDSZ tavalyi elnökválasztó küldöttgyűlésén.

A csalás biztos, megoldás még nincs az SZDSZ-nél

Négy borsodi küldött helyett mások szavaztak az SZDSZ tavalyi elnökválasztó ülésén - ez derült ki abból a vizsgálatból, amelyet pénteken ismertettek a párt vezetésével. A vizsgálatot vezető Jüttner Csaba szerint nem tudni, hogy a csalások befolyásolták-e az elnökválasztást, arról ugyanis nincs adat, hogy az álküldöttek kire voksoltak. A pártvezetés egyelőre nem döntött arról, hogy megismétlik-e az elnökválasztást.

A népszavazásig nem fedi fel titkát az SZDSZ

Csak a népszavazás után, március 12-én zárul le az SZDSZ-ben az a belső vizsgálat, ami arra a keresi a választ, hogy volt-e csalás a párt tavalyi elnökválasztásán, az eredmény így nem befolyásolja a népszavazást.

Eörsi Mátyás: Csalás! Pfuj!

Egy megrögzött lóversenyrajongó a nagy nyeremény reményében hashajtót adott a legesélyesebb lónak, ám az mégis megnyerte a derbit.

Kóka is gyanút fogott

Az SZDSZ-ben és Kóka János pártelnökben is „erős a gyanú”, hogy a tavalyi elnökválasztáson szabálytalanságok történtek.

Manipulált elnökválasztás – Kóka lemondását követeli Mali

Saját emberével vizsgáltatja Kóka János az SZDSZ elnökválasztását. Összeférhetetlenség miatt a Borsod megyei küldöttek aláírásainak valódiságát nem a helyi megyei szervezet ellenőrzi.

SZDSZ-elnök-választás: nyomoz a BRFK

A Budapesti Rendőr-főkapitányság hétfőn elrendelte a nyomozást az SZDSZ-es elnökválasztás ügyében magánokirat-hamisítás gyanúja miatt.
Találatok: [25]  Oldalak:   1 2 3   >  >>
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI