Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Személyek:
Kovácsics Ferenc [X]
Találatok: [2]  Oldalak:   1

Budai Gyula már nem emlékszik, mennyiért vette szolgálati lakását

Nyílt levélben kérdezte az MSZP szóvivője Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztostól, hogy katonai ügyészként neki is kiutaltak-e szolgálati lakást a honvédelmi tárca illetékesei, hiszen a szocialisták szerint Budai csak úgy képviselheti hitelesen a „kétes” ügyeket, ha saját magára nézve a törvénytelenségnek még a látszatát is kerülendőnek tartja.

Behívót kapott Sólyomtól Szekeres

Sólyom László köztársasági elnök – aki egyben a Magyar Honvédség főparancsnoka is – a hivatalában kért tegnap tájékoztatást Szekeres Imre honvédelmi minisztertől a honvédséggel kapcsolatos ügyekről. Mint ismert, nemrég előzetes letartóztatásba helyezték a Honvédelmi Minisztérium (HM) felügyelete alatt álló Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem rektorát, akit befolyással való üzérkedéssel gyanúsítanak. Lapunk beszámolt arról is, hogy a HM több volt vezetőjét, köztük a honvédség magas rangú tisztjeit helyezték őrizetbe egy súlyos korrupciós ügy miatt.
Találatok: [2]  Oldalak:   1

Akták

Korrupció a HM-ben (2004-2006)

Korrupció a HM-ben (2004-2006)

A katonai ügyészség - Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztos feljelentése nyomán - nyomozást indított a Honvédelmi Minisztériumban (HM) történt vesztegetések és más bűncselekmények gyanújával....
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI