Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Kulcsszavak:

közbeszerzés highlight_off

Intézmények:

AAM Zrt. highlight_off
Találatok: [19]  Oldalak:   1 2   >  >>

„És Demszky Gábornak is voltak elképesztő kérései…”

Beszélgetés Antal Attilával, a BKV Zrt. volt vezérigazgatójával

Vitézy Dávid: Kik a felelősök azért, ami a BKV-nál zajlik?

5 pontos korrupció- és pénzszórásellenes javaslatcsomag a BKV FB következő ülésére

BKV-botrányok AAM-től végkielégítésig

Hűtlen kezelés, közérdekű adatok eltitkolása, számítógépes rendszer elleni bűncselekmények - több BKV-botrány miatt vizsgálódik a rendőrség.

Külsős szerződések miatt nyomoznak a BKV-nál

Hűtlen kezelés miatt nyomoz a BKV-nál a Budapesti Rendőr-főkapitányság, mert egy ismeretlen feljelentő szerint a közlekedési vállalat szerződéseket kötött külső cégekkel, amelyek nem teljesültek vagy az elvégzett munka nem állt arányban az azért kifizetett összeggel.

Tanácsadás, milliárdok – Tisztázná a helyzetet a BKV és az AAM

Az AAM Vezetői Informatikai Tanácsadó Zrt. kész tisztázni a BKV Zrt.-vel kötött többmilliárdos szerződéssel kapcsolatban őket ért vádakat, miután a közlekedési társaság felmentést adott a cégnek az üzleti titoktartási kötelezettség alól .

Lop-nonstop

Noha a nyilvánosság a BKV és a Magyar Posta bundagyanús ügyleteitől hangos, nemzetközi hírű elemzők állítják: jó, ha a tenderek tizede szabályszerű Magyarországon.

A BKV tanácsadójának saját versenytársával kellett egyeztetnie

Egy, az Index birtokába került kép tanulsága szerint a BKV-val tanácsadásra 2,5 milliárd forintos szerződést kötő AAM feladatai között szerepelt, hogy a nyertes pályázat beadása előtt konzultáljon az egyetlen vetélytársával. Az ügyben a BKV felügyelőbizottsága is vizsgálódik.

Helyreigazítás

A valóság ezzel szemben az, hogy a BKV belső ellenőri jelentése sem hűtlen kezelés, sem bármilyen más bűncselekmény gyanújára még csak nem is utal, a hűtlen kezelés büntetőtörvényi tényállási elemei - szándékos kötelezettségszegés és vagyoni hátrány - közül megvalósultként egyet sem jelöl meg.

Kasszafúrás - MSZP-BKV koalíció? Itt az eredeti cikk a legújabb fővárosi botrányról!

A BKV-nál őrzött, lapunkhoz is elkerült dokumentumok tanúsítják: a csőd közeli vállalatnál arra azért van pénz, hogy a gombhoz varrjanak kabátot. Vagyis úgy válasszanak udvari szállítót, hogy a feladatait még ki sem találták. A kedvezményezett cég, a Metróber Kft. 2007 szeptembere óta az MSZP gazdasági holdudvarához kötődik.

A BKV tanácsadó cége kész tisztázni az őket ért vádakat

Az AAM Vezetői Informatikai Tanácsadó Zrt. kész tisztázni a BKV Zrt.-vel kötött többmilliárdos szerződéssel kapcsolatban őket ért vádakat, miután a közlekedési társaság felmentést adott a cégnek az üzleti titoktartási kötelezettség alól - tájékoztatta az MTI-t a két cég közös közleményben pénteken.
Találatok: [19]  Oldalak:   1 2   >  >>