Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
közbeszerzés [X]
Intézmények:
Cronopont Kft. [X]
Találatok: [49]  Oldalak:   1 2 3 4 5   >  >>

A Neuzer nyerte a postai biciklitendert

November végéig 4800 postaikézbesítő-kerékpárt szállít le az esztergomi Neuzer Kft. a Magyar Posta Zrt.-nek, miután az esztergomi cég nyerte meg a társaság által kiírt közbeszerzési eljárást.

Kerékpártender: jogos volt a Cronopont kizárása

A Közbeszerzési Döntőbizottság elutasította az első postai kerékpár tender győztesének, a Cronopontnak a Magyar Posta Zrt. elleni kérelmét, amelyben arra panaszkodtak, hogy jogellenesek zárták ki őket a megismételt pályázatból.

Posta biciklibotránya: újabb fejlemény!

A Közbeszerzési Döntőbizottság elutasította a Cronopont Kft.-nek a Magyar Posta Zrt. elleni kérelmét, amelyben jogellenesnek minősítette azt, hogy őt, mint az első postai kerékpár tender győztesét azért zárta ki az ajánlatkérő a másodikból, mivel korábban súlyos szerződésszegést követett el - a határozat a legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

Százmilliók a bicikliszállítóknak

Összesen 250 millió forintot ítélt oda a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség a botrányos postáskerékpár-tenderen győztes cég tulajdonosai másik vállalkozásának – értesült a HVG. A Linea Bútor Stúdió Kft. közbeszerzésekre specializálódott.

Botrány két keréken A Magyar Posta 500 milliós bicikli bevásárlást tervez

A két évvel ezelőtti biciklibotrány után, a Magyar Posta most újabb kerékpártendert írt ki, amelyre az ajánlatokat március 2-ig lehet benyújtani. Ha sikeres lesz a pályázat, akkor egy éven belül új, csomagtartós biciklikkel dolgozhatnak a postások.

Nem vette át a bicikliket a posta

Érvénytelennek tekinti a Magyar Posta a biciklikről kötött szerződést, ezért nem vette át a tegnap leszállított 150 darab kerékpárt.

A Postának nem kell többezer bicikli

A Magyar Posta nem vette át a Cronopont által szállított 150 darab kerékpárt, mert semmisnek tekinti a korábban az általa kiírt közbeszerzési eljáráson győztes céggel megkötött szerződést.

Magyar Posta Zrt.: nyomozás bringaügyben

Elerendelte a nyomozást a Nemzeti Nyomozóiroda postáskerékpárügyben - tudta meg a HVG.

Még nem kerek a postásbicikli-sztori

Egyelőre nem dőlt el, hogy bírósági úton, vagy peren kívüli egyezség útján kíván kártérítéshez jutni a Magyar Posta az ominózus kerékpártender zátonyra futása után, legalábbis erre lehet következtetni a posta szóvivőjének szavaiból.

Leállították a kerékpárbeszerzést

A Magyar Posta váratlanul bejelentette, hogy eláll a heves belpolitikai támadást kiváltó, több mint egymilliárd forintos kerékpárszerződéstől, egyértelműen felelőssé téve a szerződéses partnert.
Találatok: [49]  Oldalak:   1 2 3 4 5   >  >>
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI