Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
közbeszerzés [X]
Intézmények:
Digital Natives Kft. [X]
Találatok: [6]  Oldalak:   1

Kormányszóvivőponthu: atomrakétával verébre

Lassan két hete, a kormanyszovivo.hu indulása óta háborog a netes közönség és anyáznak a webfejlesztők és a laikusok, hogy mi került az új kormányzati weben kétszázmillió forintba. A többség arcátlan lopást, de legalább indokolatlan pazarlást emleget.

Két kézzel szórja a pénzt a kormány

Egy 2004-es kormányrendeletnek köszönhetően a kormánynak lehetősége nyílik arra, hogy közbeszerzési eljárás nélkül szerezzen be termékeket, szolgáltatásokat. E rendelet segítségével született meg a múlt héten indult és azóta is folyamatosan a kritikák kereszttüzében álló kormányszóvivői internetes oldal is.

Gyurcsány volt üzlettársa járt jól a 200 milliós honlappal?

A Fidesz szerint érthetetlen, miért van szükség, ráadásul ennyi pénzért a hétfőn induló kormanyszovivo.hu internetes oldalra.

Tizenkilenc tanulmányt rendelt tavaly a MEH

Összesen tizenkilenc tanulmányt rendelt 2007-ben a Miniszterelnöki Hivatal (MeH) kormányzati kommunikációs szakállamtitkársága.

Pályázat nélkül – Nyerő formában a volt altusosok

Gyurcsány Ferenc régi ismerősének, üzlettársának cége újabb milliós megbízást kapott pályázat nélkül a Miniszterelnöki Hivataltól. A Honti Pál résztulajdonában lévő Digital Natives Kft. szokás szerint közpénzből részesül tízmillió forintban.

Újabb MeH-es tanulmányról kérdez a Fidesz

Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivője szerint indokolatlan és felháborító, hogy - pályázat nélkül - tízmillió forintért rendeltek egy elemzést Gyurcsány Ferenc egykori üzlettársának cégétől.
Találatok: [6]  Oldalak:   1

Akták

kormanyszovivo.hu

kormanyszovivo.hu

A kormanyszovivo.hu weboldal indulását 2008 nyarán nagy viták kísérték, a 200 millió forintos ráfordítás ugyanis sokak szerint jóval a piaci árak feletti kifizetéseket takart. Noha a kormányszóvivő...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI