Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
közbeszerzés [X]
Intézmények:
Független Kisgazdapárt (FKgP) [X]
Találatok: [7]  Oldalak:   1

Az SZDSZ szerint kormányzati szintű korrupció kiépítése folyik

Az SZDSZ szerint a Fidesz-kormány halogatja egy korrupcióellenes törvénytervezet létrehozását. Az ellenzéki párt Mádl Ferenc köztársasági elnök segítségét kérte, mivel a közpénzek elköltésének ellenőrzésére tett kísérleteik eredménytelennek bizonyultak.

Átveszik a Székely-iratokat

A Parlament Közbeszerzési Bizottságának új elnöke, Kiszely Katalin a bizottság mai rendkívüli ülésén veszi át a testület korábbi vezetője, a vesztegetésen ért Székely Zoltán által hátrahagyott iratanyagot. Kiszely a közbeszerzések feletti társadalmi kontroll erősítését tekinti a bizottság legfontosabb feladatának.

Másutt is érdeklődött Székely

Nemcsak az emődi közműberuházást próbálta befolyásolni Székely Zoltán, a megvesztegetéssel gyanúsított volt kisgazda képviselő.

Vesztegetéssel és zsarolással gyanúsítják Székely Zoltánt

Az Országgyűlés ma várhatóan felfüggeszti a vesztegetéssel és most már zsarolással is gyanúsított Székely Zoltán a kisgazda frakcióból kizárt képviselő mentelmi jogát.

Székely Zoltán megnevezte a pénz átadóját

Székely Zoltán szombaton a Magyar Rádió 16 óra című műsorában, valamint a közszolgálati televízió esti Híradójában megnevezte azt a vállalkozót, aki átadta neki a 20 millió forintot rejtő táskát.

Vesztegetésen kaptak egy kisgazda képviselőt

Húszmillió forint vesztegetési pénz átvételén érték tetten Székely Zoltán kisgazda parlamenti képviselőt csütörtökön a Fővárosi Ügyészségi Nyomozó Hivatal és az ORFK nyomozói.
Találatok: [7]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI