Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
közbeszerzés [X]
Személyek:
Gergely László [X]
Találatok: [11]  Oldalak:   1 2   >  >>

Százmilliók a bicikliszállítóknak

Összesen 250 millió forintot ítélt oda a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség a botrányos postáskerékpár-tenderen győztes cég tulajdonosai másik vállalkozásának – értesült a HVG. A Linea Bútor Stúdió Kft. közbeszerzésekre specializálódott.

Feljelent a Posta

Felügyelõ bizottsága javaslatára feljelentést tett a Magyar Posta a biciklitender ügyében. A belsõ vizsgálatok szerint a kirúgott Gergely László mellett mások is mulasztottak, ellenük munkaügyi eljárások indulnak, a feljelentést most ismeretlen tettes ellen tették.

Mégis begördülhetnek a postáskerékpárok

Megkaphatják szlovén kerékpárjaikat a postások: a Közbeszerzési Döntőbizottság szerint érvényes a biciklitender győztesének szerződése. A Magyar Posta feljelentést tesz, újabb felelősöket büntet, és szigorítja beszerzési rendjét.

A postai kerékpárbotrány fejleményei

Összesen 900 millió postai forint ütötte a markát a korrupciós botrány kapcsán most kirúgni tervezett biciklibeszállítók üzleti körének - értesült a HVG. A kerékpárszerződés felbontása nem tűnik zökkenőmentesnek.

Egyre magasabb szintekre ér a botrányos postásbicikli-beszerzés

Hiába rúgták ki a héten a balul kiütött postásbicikli tenderért felelősnek megnevezett beosztottat a Magyar Postától, az ügy tovább terjed, miután vezető beosztású alkalmazottak is a célkeresztbe kerültek.

Kirúgja kerékpárszállítóját a posta

Kerékpár-vásárlási szerződése felmondására készül a Magyar Posta: a tendergyőztes Cronopont Kft.-nek nyolc napja maradt nyilatkozni a szállítás eredeti megállapodás szerinti teljesítéséről.

Mindenben a vezetõk döntöttek a Postánál

Tájékoztatta vezetõit szlovéniai, tárgyalásnak nem minõsíthetõ útjáról a Magyar Posta kerékpárbeszerzési ügyében eddig egyedüli felelõsként megnevezett, a héten a kirúgott dolgozója.

Kirúgták a bringás postást

A Magyar Posta rendkívüli felmondással megszüntette a kerékpártenderének előkészítésével és lebonyolításával megbízott Gergely László munkaviszonyát - tudta meg lapunk.

Lop-nonstop

Noha a nyilvánosság a BKV és a Magyar Posta bundagyanús ügyleteitől hangos, nemzetközi hírű elemzők állítják: jó, ha a tenderek tizede szabályszerű Magyarországon.

Teljesen ártatlannak tartom magam

Az Indexnek sikerült megtalálnia és szóra bírnia azt a postai munkavállalót, aki a posta vezérkarának hétvégi, villámgyorsan lezavart vizsgálata szerint egyedül felel a biciklitender körüli botrányért.
Találatok: [11]  Oldalak:   1 2   >  >>
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI