Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
közbeszerzés [X]
Intézmények:
Hévízgyógyfürdő Nonprofit Kft. [X]
Találatok: [5]  Oldalak:   1

Nagy Róza nem számít a kihallgatásra

Állítása szerint még nem hallgatták ki a hatóságok és nem is számít rá Nagy Róza a Hévíz Gyógyfürdő Zrt.-nél történt gyanús ügyletekkel kapcsolatban.

Kezdeményezik a hévízi gyógyfürdő igazgatójának a menesztését

Leváltatná posztjáról a Hévízgyógyfürdő Nonprofit Kft. igazgatóját a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. Az MNV igazgatósága már kezdeményezte a társaság közgyűlésének összehívását és Hegedűs Lajos ügyvezető igazgató menesztését.

Megszabadulnak a hévízi gyógyfürdő igazgatójától + Videó

Leváltja a Hévízgyógyfürdő ügyvezető igazgatóját, Hegedűs Lajost csütörtöki ülésén a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) igazgatósága – tudta meg a Hír Televízió.

Visszatér a régi harcos, Molnár sógornője

Pintér Sándor szerint nincs akadálya Nagy Róza államtitkári kinevezésének. A belügyminiszter azokra a sajtóhírekre reagált, amelyek szerint Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter államtitkárrá nevezné ki Nagy Rózát, akinek a nevét több nyomozati szakaszban tartó üggyel összefüggésben emlegetik.

Hévízen ömlik a pénz

Közbeszerzési eljáráson érvénytelen pályázatot benyújtó győztes cég, pályázatról elkéső, majd közbeszerzés nélküli nyertes pályázó, négycsillagos szállodában bérelt vezetői lakás...
Találatok: [5]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI