Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
közbeszerzés [X]
Intézmények:
ITD Hungary Zrt. [X]
Találatok: [15]  Oldalak:   1 2   >  >>

Papcsák: Jogi eljárásokat indítottam rágalmazóim ellen

Papcsák Ferenc szerint az elmúlt napokban több MSZP-s is hazug lejárató kampányt indított ellene. Az őt rágalmazó politikusok ellen jogi eljárásokat indított.

Ötmillió forintra büntették az ITD Hungary-t

Ötmillió forintra büntette a Közbeszerzési Döntőbizottság a gazdasági minisztérium felügyelete alá tartozó ITD Hungary Zrt.-t.

Talányos távozás - Vezérmenesztés az ITDH-nál

Az ITD Hungary vezére, Rétfalvi György kirúgásában szerepet játszhattak egy tavalyi pályázat gyanús körülményei, de a gazdasági minisztert kritizáló nyilatkozatok is.

Vihar a kádertemetőben

Varga István gazdasági miniszter hétfőn menesztette Rétfalvi Györgyöt, az ITD Hungary Zrt. vezérigazgatóját. Válaszul a menesztett vezér jogi útra tereli az ügyet és követeli, hogy hozzák nyilvánosságra a kirúgását megalapozó vizsgálatot.

Menesztették az ITDH vezérigazgatóját

Rendkívüli felmondással szüntette meg a gazdasági miniszter Rétfalvi György, az ITD Hungary vezérigazgatójának munkaviszonyát. A visszahívás alapját egy KEHI vizsgálat szolgáltatta.

Kirúgták Rétfalvi Györgyöt az ITD éléről

Azonnali hatállyal menesztették Rétfalvi Györgyöt, a nemzeti befektetési és kereskedelemfejlesztési cég vezérigazgatóját.

Rétfalvi: Politikai háború indult ellenem

A gazdasági minisztériumban csak jövő év nyaráig gondolkoznak, emiatt az utóbbi időben több konfliktus volt a tárca és az ITD Hungary vezetői között - állítja Rétfalvi György.

Háborúzik a gazdasági miniszter és az ITD-vezér

Befejezheti ITD-s és egyben államigazgatásbeli pályafutását Rétfalvi György, a társaság vezérigazgatója - derül ki a szakember Napinak adott interjújából.

A Kormányzati Ellenőrzési Hivatal vizsgálódik az ITDH-nél

A Kormányzati Ellenőrzési Hivatal vizsgálatát rendelt el Bajnai Gordon miniszterelnök az ITD Hungary Zrt.-nél - közölte a gazdasági minisztérium.

Megtámadják a botrányos pályázatot

A Kopint–Tárki–ICEG és az AAM–GKI is megtámadja a Közbeszerzési Döntőbizottságnál az állami cég, az ITD Zrt. botrányos szaktanácsadói pályázatát.
Találatok: [15]  Oldalak:   1 2   >  >>

Akták

ITD tanácsadói tender

ITD tanácsadói tender

Rétfalvi György, az azóta megszűntetett Magyar Befektetési és Kereskedelemfejlesztési Ügynökség (ITD Hungary Zrt.) volt üzlettársának cége nyerte meg az ITD által 2009-ben tanácsadásra kiírt, összesen...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI