Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
közbeszerzés [X]
Intézmények:
Kanizsai Dorottya Kórház [X]
Találatok: [6]  Oldalak:   1

Tovább dagad a kórház-botrány - újabb hangfelvételek kerültek elő

Titokban készített hangfelvételek kerültek fel a múlt héten az egyik videomegosztóra. A tavaly októberben készült hanganyagban a nagykanizsai kórház gazdasági igazgatói pályázatának mahinálásáról, kórházi dolgozók eltávolításáról esik szó, illetve egy röntgencsőbeszerzésről, amelyről a Zalai Hírlap már a nyáron is írt.

Egyelőre lezárták a nagykanizsai kórház eszközbeszerzési ügyét

A közgyűlés kedden lezárta a Kanizsai Dorottya Kórház közbeszerzéseivel kapcsolatos vizsgálatot. A testület úgy határozott, hogy megvárja a rendőrségi nyomozás végét, s majd annak tükrében dönt a további lépésekről.

Az ár bizalmas adat? Vizsgálják az eszközbeszerzést a kórházban

Fontos dokumentumok, megrendelőlapok, számlák és egy hangfelvétel is kikerült a kanizsai kórházból a közelmúltban. A dokumentumok több képviselőhöz is eljutottak. Mivel a kikerült iratok alapján felmerült a gyanú, hogy visszaélés történt egy tavalyi beszerzés során, ezért az önkormányzat vizsgálatot indított. A kórház főigazgatója koholmánynak tartja a vádakat.

Zaklatás miatt tett feljelentést Nagykanizsa polgármestere

Zaklatás miatt feljelentést tett a rendőrségen Marton István, Nagykanizsa polgármestere, miután észlelte, hogy autóját követik és telefonját valószínűleg lehallgatták.

Három vizsgálatból kettő már lezárult

A közelmúltban érkezett három névtelen feljelentés nyomán indult nyomozásokból kettőt befejezett a kanizsai rendőrkapitányság, bűncselekmény hiányában lezárva az eljárást.

Inkább látványszervező

Bárdosi Gábor, a Magyar Szocialista Párt helyi önkormányzati frakciójának tag- ja szerint a Fidesz által delegált kórházvezetés sorozatos hibáival eljátszot- ta a dolgozók bizalmát.
Találatok: [6]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI