Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
közbeszerzés [X]
Intézmények:
Kelet-Út Kft. [X]
Találatok: [6]  Oldalak:   1

Pompa pompa hátán, közben leülni sem lehet

Az állomáson van új vécé, de az utasok nem használhatják. A váróteremben elkészült a padlófűtés, de télen zárva lesz a helyiség. Épült egy aluljáró, de a helyiek nem értik, miért olyan hosszú. Ilyen furcsaságokat talált az [origo], amikor felkereste a székesfehérvári vasútvonalon végrehajtott ötvenmilliárdos fejlesztés több helyszínét.

Szabályos volt a kizárásos vasúttender

A Strabag-érdekeltségű konzorcium lehet a Tárnok-Székesfehérvár vasúti vonalszakasz kivitelezője, miután a közbeszerzési döntőbizottság elutasította a közbeszerzési eljárásban kizárt Vegyépszer jogorvoslati kérelmét.

Elhalasztják a szerződéskötést a vasúttenderen

Mint lapunk a múlt héten megírta, a négy ajánlattevőből hármat kizártak a negyven kilométeres Tárnok-Székesfehérvár vasúti pálya felújítására kiírt közbeszerzési eljáráson.

Sínre tették

A gyanú árnyéka vetült a Strabag vasúti tendergyőzelmére: Bajnai Gordon uniós pénzeket felügyelő miniszter azt vizsgáltatja, szabályosan nyert-e a cég a csaknem legdrágább ajánlattal.

Vizsgálatot kért Bajnai a vasúttender miatt

Vizsgálatot indít cikkünk nyomán Bajnai Gordon gazdasági és fejlesztési miniszter a Tárnok-Székesfehérvár vasúti pálya felújítására kiírt tender ügyében.

50 milliárd a Strabagnak valós verseny nélkül

Különösen – de a magyar közbeszerzések történetében nem ismeretlen módon – véget ért a Tárnok és Székesfehérvár közötti negyven kilométeres vasúti pályaszakasz felújítására kiírt tender.
Találatok: [6]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI