Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Kulcsszavak:

közbeszerzés highlight_off

Intézmények:

Kipszer Rt. highlight_off
Találatok: [9]  Oldalak:   1

Ami a honvédelmi fehér könyvből kimaradt

Egy alföldi kis számlagyárban több százmillió forint értékben bukkantak fiktív számlákra a múlt évben. A nem valós gazdasági események nagy része az állami tulajdonú HM Currus Zrt., valamint több honvédelmi beszállító cég gazdálkodását érinti.

A botrányok után a rendrakásé a főszerep

Újabb feljelentéseket tett a honvédelmi miniszter a tárca két cégénél történt visszaélések miatt. Hende Csaba részleteket nem árult el, de azt mondta: több százmillió forintos kár történt.

Ötven százalék volt Fapál része?

A Honvédelmi Minisztérium volt közigazgatási államtitkára, Fapál László ötven százalékot kért a honvédségi visszaosztási pénzből – vallotta Oláh János dandártábornok a katonai ügyészségen.

Visszatér a régi harcos, Molnár sógornője

Pintér Sándor szerint nincs akadálya Nagy Róza államtitkári kinevezésének. A belügyminiszter azokra a sajtóhírekre reagált, amelyek szerint Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter államtitkárrá nevezné ki Nagy Rózát, akinek a nevét több nyomozati szakaszban tartó üggyel összefüggésben emlegetik.

Így folyik szét az állam pénze, avagy miért nincs kész a Design Terminál?

Tíz évig nem nyilvános az a jelentés, melyből kiderül, miért nem volt elég öt év és közel kilencszázmillió forint a budapesti volt Volánbusz pályaudvar felújítására, ahol 2006 óta a Design Terminálnak kellene működnie.

A terézvárosi balliberálisok a piacra is szemet vetettek

A közbeszerzési törvény elleni orvtámadásként értelmezhető, hogy Terézváros önkormányzata törvénysértő közbeszerzési eljárással választotta ki azt a külföldi céget és alvállalkozójaként azt MSZP-közeli Kipszer Zrt.-t, amely lehetőséget kapott a Hunyadi téri vásárcsarnok felújítására, illetve akár 32 éves üzemeltetésére – mondta tegnap Wertán Zsolt (KDNP) önkormányzati képviselő, aki harmadik típusú panamaként jellemezte az ügyletet.
Találatok: [9]  Oldalak:   1