Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Kulcsszavak:

közbeszerzés highlight_off

Intézmények:

Kormányzati Ellenőrzési Hivatal (KEHI) highlight_off
Találatok: [5]  Oldalak:   1

Az OLAF és a 4-es metró: sok még a kérdés

A közbeszerzések továbbra is vonzó területet jelentenek a csalók számára – állapította meg az Európai Unió csalás elleni hivatalának (OLAF) 2016-ról szóló jelentése.

Hadházy Ákos örül annak, hogy talán mégis pereskedhet a Kehivel

A Kormányzati Ellenőrzési Hivatal máig abban a hiszemben volt, hogy feljelentése nyomán eljárás zajlik az LMP-politikus ellen. Azonban kiderült, hogy ez nincs így, erre bejelentette, akkor pótmagánvádlóként lép fel. Erre reagált kisvártatva Hadházy azzal, hogy áll a per elébe, mert így végre kiderülhet, hogy igazat mond, amikor közpénzek lenyúlásával vádolja a Kehit.

LMP: A KEHI is furcsa dolgokra költi az EU-s pénzt - a KEHI perel

AZ Egykori fideszes, most már LMP-s Hadházy Ákos a TÁMOP után az államreform programban bukkant egy érdekes szerződésre, ami szerinte azt mutatja, a KEHI is fölösleges dolgokra költi, azaz lényegében lopja az EU-s forrásokat. A KEHI rágalmazás miatt feljelentette Hadházy Ákost.

Sanghaji kötéltánc a magyar pavilon körül

Továbbra sem fizetnek a sanghaji expó üzemeltetőinek. Jelenleg a magyar alvállalkozót világítja át a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal. Kérdés, hogy a kínaiak megvárják-e a vizsgálat végét, vagy levonulnak a területről.
Találatok: [5]  Oldalak:   1