Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
közbeszerzés [X]
Személyek:
Kövér László [X]

Kövér László

1959. december 29-én született Pápán. Nős, felesége (Bekk Mária) néprajz-történelem szakos középiskolai tanár. Három gyermekük született (Vajk, Botond, Csenge).

Találatok: [10]  Oldalak:   1

Mit mond és mit tesz a kormánypárt?

Hogyan teremt valóságot a gondolat? – kérdezhetnénk gyakorló politikusainktól, akikkel nem egyszer fordul elő, hogy pozícióba kerülve korábbi nyilakozataiknak ellentmondó helyzetbe keverednek. A néhány hónap híján egy éve kormányzó Fidesznek is akadnak már ilyen történetei.

Adócsaló Eclipse?

Szoros nemzetbiztonsági kapcsolatokkal rendelkező cégcsoport üzletelt kétkezi számlagyárosokkal – ez az Eclipse Zrt.-nél gyanított adócsalás lényege. A cég Pintér Sándortól sem áll távol, az ő megtámadása mögött fideszes belharcok állhatnak.

Korrupciós ügyben kér magyarázatot a Fidesztől az MSZP

Az MSZP szerint közpénzekből pártfinanszírozó hálózatot működtet a Fidesz, ezért felszólították a Fideszt, és Kövér Lászlót, a párt választmányi elnökét, hogy adjon magyarázatot szerepükről a sajtóban is megjelent fóti korrupciós ügyben.

Gyanús cégért harcolt a polgármester

Már javában folyt a rendőrségi vizsgálat a fóti útépítés kapcsán kirobbant korrupciógyanús botrány ügyében, amikor település polgármestere még mindig a gyanúba keveredett cég mellett kardoskodott.

"A Fidesz és az MSZP eltusolja a gyanús ügyleteket"

Az MDF a nyarat a korrupció elleni harcnak szenteli. A párt szerint a "korrupciós jéghegynek csak a csúcsa" a fóti ügy.

Durvul a fóti korrupciós ügy! Hozzávágta Fábryhoz a mikrofontartót

Előkerült egy titkos hangszalag, amely egy 300 millió forintos útfejlesztés kapcsán a korrupció gyanúját veti fel Fóton.

Korrupciógyanús útépítés Fóton

Ügyészségi, rendőrségi vizsgálat is folyik Fót útépítési pályázata kapcsán, mert korrupcióra utaló hangfelvétel jutott az önkormányzati képviselők birtokába.

Fóti botrány: 'Kellett hozzá Kövér Laci'

Vesztegetési kísérletre utaló hangfelvételt mutatott be Fót szocialista alpolgármestere. A hangszalag egy útfejlesztési pályázat érintettjeinek egyezkedését rögzíti.

Korrupció Fóton? "Kövér Lacihoz lehet fordulni"

Ügyészségi bejelentést tett Fót fideszes polgármestere egy előkerült titkos hangszalag miatt, amely egy 300 millió forintos útfejlesztés kapcsán a korrupció gyanúját veti fel; az ügy hátteréről a Pest megyei város szocialista alpolgármestere tartott hétfőn sajtótájékoztatót.
Találatok: [10]  Oldalak:   1

Akták

Gripen-ügy

Gripen-ügy

A magyar kormány 2001-ben döntött a NATO csatlakozás után időszerűvé vált harcászati repülő erők fejlesztéséről. Sokáig az Egyesült Államok F 16-os vadászrepülők bérbeadásáról szóló ajánlata...
Eclipse-ügy

Eclipse-ügy

A gépjárművek eredetiségvizsgálatához szükséges informatikai rendszert kiépítő Eclipse Informatikai Rendszerház Zrt. vezérigazgatóját és hat munkatársát 2010 márciusában helyezte előzetes letartóztatásba...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI