Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
közbeszerzés [X]
Intézmények:
Közlekedési Minisztérium [X]
Találatok: [10]  Oldalak:   1

Nincs felelőse a tenderbotránynak?

A múlt héten a hazai közbeszerzési bírságok történetében kiemelkedő mértékű, 45 millió forintos büntetést kapott a MÁV a nagyjából ezer személy- és teherautóból álló gépjárműflottájának törvénysértő bérlete miatt.

Többmilliós MÁV-bírság

Öt-tíz millió forintos közbeszerzési bírságot kaphat a MÁV, mert késve és szabálytalanul hosszabbította meg a személy- és tehergépjármű-flotta bérleti szerződését.

Duplán törvényt sért a MÁV a flottaügyben?

Szerdán tárgyalt a Közbeszerzési Döntőbizottság a MÁV milliárdos flottaügyéről. Januárban írtunk először arról, hogy a közbeszerzési törvényt sérti a vasút nagyjából ezer személy- és teherautójának bérlete...

Tízmilliárdos vagonüzlet - Minisztériumi hátszél a Bombardier-nek

A Bombardier-nek lobbizik a közlekedési tárca: javaslata szerint a MÁV-nak a kanadai–német járműgyártó magyar cégével kellene felújíttatnia 50 intercity vagonját.

Milliárdos bírságot kaphat a MÁV

A Közbeszerzések Tanácsának elnöke jogorvoslati eljárást kezdeményezett a Közbeszerzési Döntőbizottságnál a MÁV milliárdos flottatenderének ügyében.

Másfél éve tudták, baj lesz a MÁV ezer autójával

Aggályos a flottaszerződés meghosszabbítása, ha mégis megtörténik, meg is büntethetik a MÁV-ot – ez a figyelmeztetés már 2008 őszén elhangzott a vasúttársaság felügyelőbizottsági ülésén.

MÁV-flottaszerződés: hárít a minisztérium

A minisztérium azt mondja, nem tulajdonosi hatáskör a lejárt flottaszerződés ügye. Holott az akkori közlekedési miniszter tavaly tulajdonosi határozatban kötelezte a MÁV-ot: 30 százalékos költségcsökkentéssel újítsa meg a szerződést.

Nyomozás indult a közlekedésbiztonsági főigazgató ügyében

Hűtlen kezelés miatt indított nyomozást a rendőrség a Közlekedésbiztonsági Szervezet (KBSZ) főigazgatója ügyében - értesült a HavariaPress.

Megtérült a tanulmány: tízmilliókat ért Gyurcsány barátsága

Kétszeresen megtérült az év elején visszautasított kormányzati tanulmány a miniszterelnök egykori üzlettársának. A Honti Pál résztulajdonában álló Mimóza Kft. lett a befutó az SZDSZ-es irányítású közlekedési minisztérium oktatási-nevelési pályázatán.
Találatok: [10]  Oldalak:   1

Akták

MÁV flottaszerződés

MÁV flottaszerződés

2010 januárjában írta meg az Index, hogy a MÁV 2009 áprilisától kezdve több mint 1,3 milliárd forintot fizetett ki egyik partnerének szerződés nélkül.      
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI