Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
közbeszerzés [X]
Intézmények:
Köztársasági Elnöki Hivatal (KEH) [X]
Találatok: [9]  Oldalak:   1

Áder János hivatala négy felső-közép kategóriás autóra mintegy 36 millió forintot költ a Porschénál

A Porsche Hungaria Kereskedelmi Kft. szállíthat le négy Skoda Superbet a Köztársasági Elnöki Hivatal részére – derült ki az uniós közbeszerzési értesítő legújabb számából.

Áder hivatala 36 milliót fizet négy autóért a Porschénak

A Porsche Hungaria Kereskedelmi Kft. szállíthat le négy Skoda Superbét a Köztársasági Elnöki Hivatal részére – derült ki az uniós közbeszerzési értesítő legújabb számából.

Nemzeti érdek, hogy ne legyen verseny

A Köztársasági Elnöki Hivatal 180 millió forintot adott volna két érdemérem megtervezéséért és legyártásért, de most kiderült, hogy ez a megoldás a közbeszerzési törvénybe ütközött.

A tévévezér és felesége Felleginek ír beszédeket

Áfával együtt 2 187 500 forintot kap az év első öt hónapjára beszédírásra Ókovács Szilveszter Duna TV-s vezérigazgató felesége, Máthé Zsuzsa. Fellegi Tamás miniszterrel szerződtek.

Balsai rejtélyes kinevezése - Schmitt Pál ügyvédet fogadott

A Köztársasági Elnöki Hivatalban kapott munkát dr. ifj. Balsai István, Balsai István fideszes országgyűlési képviselő. Az ügyvédet megbízásos szerződéssel vették fel, de a további részletek még tisztázatlanok. Az államfő más kormánypárti politikus családtagjának is ad már munkát.

Politikusrokonok közpénzes állásai: Balsai fia állami hivatalban

Újabb közpénzes megbízás egy politikus rokonának. A Blikk információi szerint Balsai István (63) fideszes országgyűlési képviselő fia ügyvédi tevékenységet végez a Köztársasági Elnöki Hivatalban (KEH) megbízási szerződés alapján. Információink szerint ifj. Balsai István ügyvéd nyílt pályáztatás nélkül jutott a közpénzes megbízáshoz.

Három közbeszerzés-mentesség egy napon

Köztársasági elnökségi ingatlanok felújítására kért közbeszerzés alóli felmentést a Köztársasági Elnöki Hivatal. A parlament nemzetbiztonsági bizottságának keddi ülésén három mentesítési indítvány is szerepelt.
Találatok: [9]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI