Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
közbeszerzés [X]
Intézmények:
MÁV Start Zrt. [X]
Találatok: [6]  Oldalak:   1

Elveszhet háromszázmilliárd

Az Európai Bizottság szerint Magyarország korábban szabálytalanul járt el, amikor egyes beruházások áfáját is a támogatásokból fizette ki. A pénz épp jól jönne ott, amire kaptuk: a közlekedésfejlesztésben.

Elkapkodott motorvonattender?

„A megvalósíthatósági tanulmány és a háttérszámítások (...) ismerete nélkül a javasolt projekt csoportszintű és cégszintű hatásai nem kontrollálhatóak” – hívta fel a főnökei figyelmét a közeljövőben kiírandó motorvonat-pályázat előkészítetlenségére a MÁV Zrt. kontrollingigazgatója.

Korrupciógyanús a MÁV beszerzése?

Csaknem két és fél milliárd forintos, ötéves szerződést kötött a MÁV Start Zrt. a vonatjegy alapanyagául szolgáló papír szállítására egy céggel, amely évek óta az udvari beszállító ezen a területen.
Találatok: [6]  Oldalak:   1

Akták

Kaszinóváros - Sukoró

Kaszinóváros - Sukoró

A főügyészség különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés és más bűncselekmények miatt 2009 áprilisa óta folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen a sukorói és az albertirsai,...
MÁV Cargo privatizáció

MÁV Cargo privatizáció

A MÁV Cargo privatizációjára a MÁV Zrt. 2007 május végén írt ki pályázatot. Az eljárás során a 12 induló közül 102,5 milliárd forintos ajánlatával a Rail Cargo Austria (RCA) és partnere a Győr-Sopron-Ebenfurti...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI