Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Kulcsszavak:

közbeszerzés highlight_off

Intézmények:

Motim Rt. highlight_off
Találatok: [10]  Oldalak:   1

Csepreghy: „hálapénzt” adnak Gyurcsánynak

A Miniszterelnökség fejlesztéspolitikai kommunikációért felelős helyettes államtitkára azt kéri az Európai Bizottságtól (EB), gondolja újra, hogy Gyurcsány Ferenc ellenzéki politikus cégét, az Altus Befektetési és Vagyonkezelő Zrt.-t bízza-e meg a fejlesztéspolitika magyarországi működésének ellenőrzésével.

Milyen titkokat rejt a Papcsák-lista?

Csütörtök délutánig le kellett adniuk az állami vállalatoknak, milyen szerződéses viszonyban voltak az elmúlt nyolc évben Papcsák-listán szereplő nyolcvanöt magáncéggel.

Elvarratlan szálak

Sem Demszky Gábor főpolgármester, sem korábbi szocialista helyettese, a múlt héten a Figyelő munkatársával személyesen is találkozó Hagyó Miklós nem gyanúsított továbbra sem a BKV-botrányban, mégis mindketten folyamatosan védekezésre kényszerülnek.

Lakat alatt a „főfelügyelő”

A Nemzeti Nyomozó Iroda hivatali visszaélés miatt tegnap őrizetbe vette Papp Istvánt, az Országos Munkavédelmi és Munkaügyi Főfelügyelőség (OMMF) elnökét, valamint Cseke Zoltánt, a szervezet törvényességi és ellenőrzési főosztályának vezetőjét.

Szabó Pál közlekedési miniszter pályaképe - A tranzakcióhős

Ha a szocialista párt hívta, mindig csatasorba állt: tizenhárom év leforgása alatt számos állami céget irányított, volt alumíniumipari igazgató, főprivatizátor, tanácsadó, postavezér, MÁV-vezető - jelenleg miniszter.

Motim, biciklitender, postaládák: támogatták Szabó Pált

A kisposták bezárását, a sokak által megkérdőjelezett postaládacserét és a botrányt kirobbantó biciklitendert levezénylő Szabó Pál közlekedési, hírközlési és energetikai miniszterjelöltet hallgatta meg és támogatta szerdán az Országgyűlés gazdasági bizottsága.

Megérik a pénzüket – Gyurcsány és Orbán gazdagodása

Találatok: [10]  Oldalak:   1