Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
közbeszerzés [X]
Intézmények:
MVM Paksi Atomerőmű Zrt. [X]
Találatok: [6]  Oldalak:   1

Mészáros Lőrincék építenek vészhelyzeti központot a Paksi Atomerőműnek

3 milliárd 653 millió forintért épít új tartalék vezetési pontot a az MVM Paksi Atomerőmű Zrt.-nek a Mészáros és Mészáros Kft. és a West Hungária Bau Kft. a Közbeszerzési Értesítőben megjelent hirdetmény szerint.

Mészáros Lőrincék már a Paksi Atomerőműnél is dolgoznak

Az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. egyik közbeszerzésén az MVM saját cégét kizárták, így a másik pályázó, Mészáros Lőrinc és Paár Attila cégeinek közös ajánlatát hirdették ki győztesnek. Nettó 3,6 milliárd forintért dolgozhatnak, ez félmilliárddal több, mint amennyit a kiíró előzetesen becsült a szerződés árának.

Méregdrágán bővítik az oroszok Paksot

Vietnami, bangladesi recept alapján dolgozta ki ajánlatát a Roszatom Magyarországra. Az általunk vizsgált 17 tervezett, épülő vagy nemrég elkészült Roszatom-fejlesztés közül ez alapján Paks II. a legdrágább.

Brüsszel még vizsgálja az atomügylet közbeszerzési oldalát

A híresztelésekkel ellentétben az Európai Bizottság nem nyilatkozott arról, hogy a magyar hatóságoknak kell, vagy nem kell tendert kiírni az atomprojektre – mondta lapunk kérdésére Sabine Berger, az Európai Bizottság energiaügyekben illetékes szóvivője a bizottság sajtótájékoztatóján, vagyis nem tudta megerősíteni a magyar kormány azon állítását, hogy Brüsszel minden tekintetben rábólintott volna a kedden Moszkvában megkötött atomügyletre.
Találatok: [6]  Oldalak:   1

Akták

Paks II

Paks II

Magyarország és Oroszország 2014 januárjában nagy port kavaró megállapodást írt alá a paksi atomerőmű bővítéséről. A szerződést, amely szerint 2014 és 2025 között az orosz állam 10 milliard...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI