Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
közbeszerzés [X]
Intézmények:
Navigátor Zrt. [X]
Találatok: [8]  Oldalak:   1

A választás előtt született a 600 milliós beléptető-üzlet

Szerződéshosszabbítás helyett új beléptetőrendszert vásárolt a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei (BGYH) Zrt. A tendernyertes részben átveszi a régi technikát. A megállapodást vélhetőleg az is elősegítette, hogy a régi szállító az új szállító leányvállalata. A szerződés értéke nettó 632 millió forint.

Beléptető kiskapuk

A BKV után a budapesti fürdővállalatnál is nyomoz a rendőrség. A fürdők beléptető rendszerének 1,6 milliárdos tendere drágának és irányítottnak tűnik, a Rác Fürdő fejlesztése ügyében pedig házkutatásokat tartottak.

Házkutatások a Rác fürdő beruházás kapcsán

A Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. irodájában és a Rác fürdő felújítását és a kivitelezést végző cég székhelyén is házkutatást tartott a Budapesti Rendőr-főkapitányság Gazdaságvédelmi Főosztálya csütörtökön.

Új megbízás Szetey Gábor volt cégének

Csaknem ötmillió forintos megbízást kapott az idén Szetey Gábor, Gyurcsány Ferenc bukott kormányfő volt személyügyi államtitkárának egykori cége a Bajnai Gordon által egykor vezetett Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztériumtól.

A legfőbb ügyészhez fordul a Fidesz egy közbeszerzés miatt

A legfőbb ügyészhez fordul a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. kezelésében lévő 13 gyógyfürdő beléptető rendszerének kialakítására és üzemeltetésére vonatkozó közbeszerzési eljárás miatt a fővárosi Fidesz-frakció.

Mákos a kép

Nem kizárt, hogy a Wallis-csoport lesz az abszolút nyertese a Magyar Televízió megújításának. A székházépítés után esélyes annak felszerelésére is.

Áthangolták a tévétendert

Új megoldási javaslatot kért a Magyar Televízió a HD műsorgyártó rendszer kiépítésére szóló pályázat résztvevőitől. A 7-8 milliárd forint értékűre becsült tenderen még talpon maradt ajánlattevők közül azonban egyedül a Wallis Holdinghoz tartozó Navigátor Zrt.-nek nem jelent gondot az új feltételek teljesítése.
Találatok: [8]  Oldalak:   1

Akták

BKV-ügyek

BKV-ügyek

A „BKV-ügy” a 2009 nyarán kirobbant, a BKV túlzott végkielégítési, valamint a korábbi, a cég számára állítólagosan aránytalanul hátrányos szerződéskötések körüli botránysorozat, mely...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI