Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
közbeszerzés [X]
Intézmények:
Nemzeti Erőforrás Minisztérium (NEFMI) [X]
Találatok: [8]  Oldalak:   1

Több százmilliós szabálytalanság a minisztériumnál?

A mainap.hu értesülései szerint több százmillió forintos szabálytalanságok történhettek a Nemzeti Erőforrás Minisztérium háttérintézményénél, az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézetnél.

Pontosított a kormány: Audik helyett Skodákkal járnak a miniszterek

A HVG Cégautó 2011 különszámban feltérképeztük az állami autóparkot, megvizsgáltuk, mennyi pénzt költött az állam az adófizetők pénzéből kocsik fenntartására, beszerzésére. Az év elején az állami vezetői autók zöme Audi volt. Ma a miniszterek többsége Skodával jár.

A ValóVilágtól a minisztériumi szerződésekig

Az MSZP szóvője a Belügyminisztérium és a Nemzeti Erőforrás Miniszté­rium által nyilvánosságra hozott szerződésekről nyilatkozott.

A tévévezér és felesége Felleginek ír beszédeket

Áfával együtt 2 187 500 forintot kap az év első öt hónapjára beszédírásra Ókovács Szilveszter Duna TV-s vezérigazgató felesége, Máthé Zsuzsa. Fellegi Tamás miniszterrel szerződtek.

Balsai rejtélyes kinevezése - Schmitt Pál ügyvédet fogadott

A Köztársasági Elnöki Hivatalban kapott munkát dr. ifj. Balsai István, Balsai István fideszes országgyűlési képviselő. Az ügyvédet megbízásos szerződéssel vették fel, de a további részletek még tisztázatlanok. Az államfő más kormánypárti politikus családtagjának is ad már munkát.

Féléves cég szállította Isztambulba a Csontváry-képeket

Csütörtökön Csontváry-kiállítás nyílik az isztambuli Pera múzeumban. A néhány festmény kivételével a teljes életművet felölelő tárlat anyagát egy, a műtárgyszállítási piacra nemrég belépett cég fuvarozta ki négy országon át. A céget a területért felelős helyettes államtitkár alapította idén áprilisban. A tender eredményét az egyik versenytárs megtámadta, de a szerződést így is aláírták.
Találatok: [8]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI