Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
közbeszerzés [X]
Intézmények:
Parking Kft. [X]
Találatok: [6]  Oldalak:   1

"Dolgozunk, keményen" - Hol tart az elszámoltatás?

Drágán vásárolt festmények, filozófusok pályázatai és egy sokat használt benzinkártya is magára vonta az elszámoltatási kormánybiztos figyelmét az elmúlt egy évben. Az [origo] megnézte, hol tart az elszámoltatás.

"Nem tűnt el 1,1 milliárd" - sínen a budapesti parkolás?

A Parking Kft. cáfolja, hogy problémát okozna nekik az automaták üzembe állítása, "szakmailag felkészültek az előttük álló feladatokra".

Egységesítési káosz - Fővárosi parkolás

A főváros egységes parkolási rendszert szeretne, ám az Alkotmánybíróság elvette az ehhez szükséges rendeletalkotási jogát. A kormányváltás tovább növelheti a káoszt. Évi 6 milliárd forint a tét.

110 millióért autózik a Parking Kft.

A főváros parkolási cége, a Parking Szervező, Fejlesztő és Tanácsadó Kft. öt évre tíz gépkocsit vett tartós bérletbe; mindezt tárgyalásos közbeszerzési eljáráson, nettó 110,4 millió forintért - az eredmény a legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

Milliárdok a Kossuth téri mélygarázsra

A Kossuth téri mélygarázs építője hatmilliárd forintot használhat fel közbeszerzés nélkül, miután a tendereztetés alól nemzetbiztonsági okokra hivatkozva felmentést adott a T. Ház szakbizottsága.

Mélygarázs a Kossuth téren: se korrupció, se közpénz?

Közbeszerzési eljárással, az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottsága által minősített cégek részvételével, nem közpénzből, hanem beruházó finanszírozásában épülne meg a Kossuth téri mélygarázs - mondta a Parking Kft. igazgatója.
Találatok: [6]  Oldalak:   1

Akták

Filozófuspályázatok

Filozófuspályázatok

2005-ben a Nemzeti Kutatási és Technológiai Hivatal (NKTH) által kiírt pályázatokon a Magyar Tudományos Akadémia Filozófiai Kutatóintézete három évre 70 millió 500 ezer forint vissza nem térítendő...
Kaszinóváros - Sukoró

Kaszinóváros - Sukoró

A főügyészség különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés és más bűncselekmények miatt 2009 áprilisa óta folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen a sukorói és az albertirsai,...
Korrupció a HM-ben (2004-2006)

Korrupció a HM-ben (2004-2006)

A katonai ügyészség - Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztos feljelentése nyomán - nyomozást indított a Honvédelmi Minisztériumban (HM) történt vesztegetések és más bűncselekmények gyanújával....
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI