Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
közbeszerzés [X]
Intézmények:
Porsche Hungária Kft. [X]
Találatok: [12]  Oldalak:   1 2   >  >>

95 millióért szereznek be autókat Polt Péterék

A Polt Péter vezette Legfőbb Ügyészség összesen 20 darab személygépkocsi beszerzésére kiírt nyílt közbeszerzési pályázatra egyetlen ajánlat érkezett, a Porsche Hungaria Kft.-től. Meg is nyerték a tendert, bár kicsit drágábban, mint eredetileg becsülte az ügyészség. Ez azt jelenti, hogy a tervezett nettó 86,61 millió forinttal szemben 94,98 millió forint + áfa lesz majd a számlán. Az ár egyébként 90 százalékban volt döntő szempont az elbíráslásnál.

A bevándorlásra hivatkozva kerülte meg a rendőrség a közbeszerzést a Mercedesek vásárlásakor

Tudja ön, hogy hétfőn hány migráns fogtak el a magyar hatóságok a déli határkerítésnél? Nullát. Az elmúlt egy hétben három nap is úgy telt, hogy nem fogtak el senkit. Bár hosszú ideje minimálisra csökkent azoknak a menekülteknek a száma, akik Magyarországon keresztül próbálnak bejutni az Európai Unió területére, a kormány továbbra is érvényben tartja a tömeges bevándorlás miatt kihirdetett válsághelyzetet.

Most 167 millió forint értékű tendert nyert a Porsche Hungaria egyedüli ajánlattevőként

Közel 167 millió forintért vásárol húsz felső-közép kategóriás autót a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság. Még pedig a Porsche Hungaria Kft-től, amely mellett más nem is nyújtott be ajánlatot. A cég tovább tarol az állami autóbeszerzések terén.

Új autót kapnak a miniszterek és államtitkárok

Egyedüli pályázóként a Porsche Hungaria nyerte meg a kormányzati autótendert. Első körben legalább 42 autót cserélnek le nettó 430 millió forintért; az állami vezetők egy részének szolgálati gépjárművei elöregedtek. A cég sorra nyeri a közbeszerzéseket.

Rendőrautó-tender: Fordok és Opelek hatmilliárd forintért

Fordokat és Opeleket vehet a rendőrség, miután a kancellária Központi Szolgáltatási Főigazgatósága az említett modellekkel pályázó cégeket hirdette ki győztesnek tegnap az Országos Rendőr-főkapitányság hatmilliárd forintos járműbeszerzési tenderén – értesült lapunk.

Háborúskodás a hatmilliárdos rendőrségi flottatenderen

Tegnapi cikkünkben adtunk hírt arról, hogy eldőlt: az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) új gépjárműparkja Fordokból és Opelekből áll majd.

Villamossal üldözik a gyorshajtókat?

Autók nélkül maradhat december 20-a után a rendőrség - négyszáz bérelt kocsi kulcsát kell ekkor leadniuk a lízingcégnek, majd fokozatosan a többiét.

Kit érdekel, mennyibe kerül majd az új rendőrségi flotta?

Az ORFK flottájának beszerzésére kiírt tender kapcsán újabb információk kerültek a hvg.hu birtokába: a rendőrség illetékesei elfogadták volna a legjobb ajánlatot benyújtó lízingcég pályázatát, ám a KSZF nem.

Időhúzás miatt nincs még új flottája a rendőrségnek

A három évvel ezelőtti gépjármű-tenderhez képest 600-800 millió forinttal olcsóbban juthat hozzá új autóparkjához az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK), amint a Központi Szolgáltatási Főigazgatóság (KSZF) végre eredményt hirdet.
Találatok: [12]  Oldalak:   1 2   >  >>
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI