Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
közbeszerzés [X]
Személyek:
Rétfalvi György [X]
Találatok: [10]  Oldalak:   1

Talányos távozás - Vezérmenesztés az ITDH-nál

Az ITD Hungary vezére, Rétfalvi György kirúgásában szerepet játszhattak egy tavalyi pályázat gyanús körülményei, de a gazdasági minisztert kritizáló nyilatkozatok is.

Vihar a kádertemetőben

Varga István gazdasági miniszter hétfőn menesztette Rétfalvi Györgyöt, az ITD Hungary Zrt. vezérigazgatóját. Válaszul a menesztett vezér jogi útra tereli az ügyet és követeli, hogy hozzák nyilvánosságra a kirúgását megalapozó vizsgálatot.

Menesztették az ITDH vezérigazgatóját

Rendkívüli felmondással szüntette meg a gazdasági miniszter Rétfalvi György, az ITD Hungary vezérigazgatójának munkaviszonyát. A visszahívás alapját egy KEHI vizsgálat szolgáltatta.

Kirúgták Rétfalvi Györgyöt az ITD éléről

Azonnali hatállyal menesztették Rétfalvi Györgyöt, a nemzeti befektetési és kereskedelemfejlesztési cég vezérigazgatóját.

Rétfalvi: Politikai háború indult ellenem

A gazdasági minisztériumban csak jövő év nyaráig gondolkoznak, emiatt az utóbbi időben több konfliktus volt a tárca és az ITD Hungary vezetői között - állítja Rétfalvi György.

Háborúzik a gazdasági miniszter és az ITD-vezér

Befejezheti ITD-s és egyben államigazgatásbeli pályafutását Rétfalvi György, a társaság vezérigazgatója - derül ki a szakember Napinak adott interjújából.

Visszacsinálta az ITD a 300 milliós tendert

Eláll a szerződéskötéstől az ITD Hungary azon a tenderen, amelyen 300 milliót nyert volna az ITD-vezér Rétfalvi György korábbi üzlettársának cége.

Vizsgálat indult az ITD-tender ügyében

Bekérette az ITD Hungary 300 millió forintos közbeszerzésének dokumentumait a gazdasági miniszter – értesült az Index.

Pontozásos százmilliók

Százmillió forintos garantált megbízást kaphat, és 2010. december 31-ig további 200 millió forintos szerződésre van kilátása az ITD Hungary Zrt.-től az ITD-vezér volt üzlettársának tulajdonában álló cégnek.

300 milliót adna az ITD a vezére volt üzlettársának

Százmillió forintos biztos megbízást kaphat, és jogot nyerhet 2010. december 31-ig további 200 millió forintos szerződésre az ITD Hungary Zrt.-től az ITD-vezér volt üzlettársának tulajdonában álló cég – értesült az Index.
Találatok: [10]  Oldalak:   1

Akták

ITD tanácsadói tender

ITD tanácsadói tender

Rétfalvi György, az azóta megszűntetett Magyar Befektetési és Kereskedelemfejlesztési Ügynökség (ITD Hungary Zrt.) volt üzlettársának cége nyerte meg az ITD által 2009-ben tanácsadásra kiírt, összesen...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI