Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
közbeszerzés [X]
Intézmények:
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Egészségügyi Holding Nonprofit Zrt. [X]
Találatok: [9]  Oldalak:   1

Házi őrizetben marad a volt holdingvezér

Szeptember negyedikéig nem hagyhatja el lakását K. Zoltán Tamás, a nyíregyházi Egészségügyi Holding hűtlen kezeléssel gyanúsított volt vezérigazgatója. A törvényszék végzése jogerős.

Tovább őrzik a nyíregyházi vezérigazgatót

Meghosszabbította az Egészségügyi Holding (EH) Zrt. hűtlen kezeléssel gyanúsított volt vezérigazgatójának májusban elrendelt házi őrizetét szeptember 4-ig a Nyíregyházi Városi Bíróság.

Házi őrizetben a volt nyíregyházi holdingvezér

Előzetesből házi őrizetbe került K. Zoltán Tamás, a nyíregyházi Egészségügyi Holding volt vezérigazgatója. Mivel a munkaviszonya megszűnt, a törvényszék szerint egykori munkahelyén már nem áll fönn a befolyásolás veszélye.

Előzetesben marad az EH Zrt. volt vezére

Elutasította az Egészségügyi Holding (EH) Zrt. korábbi vezérigazgatója előzetes letartóztatásának megszüntetésére, illetve házi őrizetének elrendelésére irányuló ügyészi és védői indítványokat a Nyíregyházi Városi Bíróság - tájékoztatta a Nyíregyházi Törvényszék elnökhelyettese, szóvivője hétfőn az MTI-t.

Kirúgták az egészségügyi holding előzetesben lévő vezérét

Az államosítással formailag megszűnt az előzetes letartóztatásban lévő szabolcsi egészségügyi holding vezérigazgatójának állása, öt évre egy testület kapott felhatalmazást a szervezet irányítására.

Jogerős: előzetesben marad az egészségügyi holding-vezér

A Nyíregyházi Törvényszék jogerősen május 10-ig meghosszabbította K. Zoltán Tamás előzetes letartóztatását. Az egészségügyi holding vezérigazgatóját többmilliós hűtlen kezeléssel gyanúsítják.

Újabb bűncselekménnyel gyanúsítják a nyíregyházi holding-vezért

Újabb bűncselekménnyel gyanúsítják a nyíregyházi egészségügyi holding vezérigazgatóját: K. Zoltán Tamás a gyanú szerint ugyanazért a munkáért duplán fizetett a személyi asszisztensének, mert az egyszerre volt alkalmazott és egyéni vállalkozó. A vezérigazgató legalább még két hónapig előzetesben marad.

Az NNI-hez került a szabolcsi egészségügyi holding vezérének ügye

Az Egészségügyi Holding Zrt. hűtlen kezeléssel gyanúsított vezérigazgatója ügyében a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) folytatja a nyomozást.
Találatok: [9]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI