Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
közbeszerzés [X]
Intézmények:
Terrorelhárítási Központ (TEK) [X]
Találatok: [11]  Oldalak:   1 2   >  >>

A kerítésen innen – Válsághelyzet és pénzszórás: erre mentek el a százmilliárdok

Hatalmas pénzeket szór el a kormány a határvédelemre hivatkozva, és egy jogszabály lehetővé teszi, hogy közbeszerzés nélkül vásároljon eszközöket, szolgáltatásokat. Csak a rendőrség 100 milliárd forintnál is többet költött el így, ráadásul nem mindig egyértelmű, hogy tényleg a menekülthelyzet indokolta-e az adott beruházást.

Túramotorokat vesz a TEK

4 darab túramotort vásárol a Terrorelhárítási Központ - derül ki egy, a közbeszerzési hatóság oldalán közzétett dokumentumból.

Súlyos gazdasági visszaélés a TEK-nél, Hajdu János feljelentést tett

Hűtlen kezelés miatt folytat nyomozást a Központi Nyomozó Főügyészség ismeretlen tettes ellen egy olyan ügyben, amely a Terrorelhárítási Központ egyik közbeszerzésével kapcsolatos – tudta meg az Index több, egymástól független forrásból.

Több tízmilliárd forintról szerződött a Belügyminisztérium a terrorhelyzetre hivatkozva

Összesen közel 56 milliárd forintért kötött támogatási szerződéseket a Belügyminisztérium a terrorhelyzetre hivatkozva a rendvédelmi szervezetekkel és a honvédelmi tárcával nyáron és ősszel. A közepes terrorfokozat hazánkban még mindig életben van.

Visszavonták a TEK luxusautóit

A Miniszterelnökség nem járul hozzá a Terrorelhárítási Központ (TEK) autóbeszerzéséhez, valamint felülvizsgálja a további tételek – ruházat vagy mobiltelefonok – beszerzését is – közölte Lázár János miniszterelnökséget vezető államtitkár kedden.

Gyurcsány után Orbán sem ússza meg a luxuskocsibotrányt

Előbb a Gyurcsány-kormány, majd az Orbán-kormány is spórolni szeretett volna a szolgálati autókon, ám az elrendelt költségstop felemásra sikeredett. Az állami gépkocsibeszerzések az utóbbi években újabb és újabb botrányokat okoztak: most a Fidesz azt kapja vissza, amit ellenzékben maga is művelt a korábbi kormányokkal szemben.

Tízmilliós fedett autókat vettek a Nemzeti Nyomozó Iroda akcióira

Több tízmillió forintért vásárolt fedett járműveket a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) – tudta meg a hvg.hu. Az autókat titkos, operatív akciók végrehajtására használják.

Kellenek a terepjárók a terrorelhárítóknak

A Terrorelhárítási Központ vezetője szerinte a terepjárók beszerzése nem luxus, hanem szakmai döntés volt.

Luxusautók és telefonok a kormányzatnak

A Blikk értesülései szerint százmillió forintnál is többet költ a kormányzat autókra és mobilokra, pedig azt ígérték, nem fognak.
Találatok: [11]  Oldalak:   1 2   >  >>
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI