Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
közbeszerzés [X]
Intézmények:
VT-Transman Kft. [X]
Találatok: [4]  Oldalak:   1

Májusban jönnek az első Mercedes buszok

A BKV és a Budapesti Közlekedési Központ ma eredményt hirdetett a viszontagságos busztenderen. Az új autóbuszok szolgáltatásvásárlásra kiírt közbeszerzési pályázatot a VT-Transman Kft. nyerte meg. A szolgáltató 150 darab új autóbuszt állít forgalomba, 2013 májusától.

Gyanús körülmények a busztenderen

Az MSZP szerint gyanús körülmények között született döntés a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) és a BKV busztenderével kapcsolatban.

Tarlós dühösen hagyta ott a frakcióülést

Az eredményhirdetés előtt egy héttel lefújná a fővárosi busztendert Tarlós István főpolgármester. Hétfőn levélben utasította helyettesét, György Istvánt a fővárosi önkormányzat és a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) közötti feladatellátási szerződés részleges módosítására, mivel szerinte a kötelezettségvállalások és a forrásigények pontosítására a jelenlegi kontraktus nem alkalmas.

Újabb BKV-botrány: milliárdok Regőczi cégének?

BKV-s titokszobák működtetésében, az összességében sok milliárd forintos tanácsadói szerződések megkötésében játszott döntő szerepe és tavalyi távozásakor csaknem 35 millió forintos végkielégítés felvétele után Regőczi Miklós ismét milliárdokért dolgozna a fővárosi társaságnak – értesült a Magyar Nemzet.
Találatok: [4]  Oldalak:   1

Akták

BKV-ügyek

BKV-ügyek

A „BKV-ügy” a 2009 nyarán kirobbant, a BKV túlzott végkielégítési, valamint a korábbi, a cég számára állítólagosan aránytalanul hátrányos szerződéskötések körüli botránysorozat, mely...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI