Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Kulcsszavak:

közbeszerzés highlight_off

Intézmények:

Wallis cégcsoport highlight_off
Találatok: [10]  Oldalak:   1

Dataplex-ügy: tovább nyomoznak

Meghosszabbították a nyomozást a korábban a Bajnai Gordon vezette Wallis érdekeltségébe tartozó Dataplex Kft. ügyében. A Magyar Nemzet információi szerint a Mavir Zrt.-vel és a Magyar Posta Zrt.-vel kötött, az állam számára kirívóan előnytelen szerződésekkel összefüggésben vizsgálódnak tovább.

Ez lett a Fidesz elszámoltatásából: 51 kiemelt ügy, 300 fős érintetti lista

Eltelt két év a kormányzásból, íme a Fidesz által beígért elszámoltatás mérlege: eddig 51 jelentősebb témában született gyanúsítás, vádemelés, illetve első- vagy másodfokú ítélet. A háromszáz fős érintetti listán Gyurcsány Ferenc, négy volt miniszter és hat exállamtitkár neve szerepel.

Ciprusi levél

Sokszázmilliós osztalékot fizetett offshore tulajdonosainak a Jet-Sol Kft., amely a mostani és az előző kormány alatt is szállíthatott a Magyar Postának.

Korrupcionista Respublika

Akárhonnan tekintünk a mögöttünk hagyott két évtizedre, ez a Harmadik Magyar Köztársaság egyik legszégyenteljesebb korszaka a magyar történelemnek.

Beléptető kiskapuk

A BKV után a budapesti fürdővállalatnál is nyomoz a rendőrség. A fürdők beléptető rendszerének 1,6 milliárdos tendere drágának és irányítottnak tűnik, a Rác Fürdő fejlesztése ügyében pedig házkutatásokat tartottak.

Új megbízás Szetey Gábor volt cégének

Csaknem ötmillió forintos megbízást kapott az idén Szetey Gábor, Gyurcsány Ferenc bukott kormányfő volt személyügyi államtitkárának egykori cége a Bajnai Gordon által egykor vezetett Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztériumtól.

Áthangolták a tévétendert

Új megoldási javaslatot kért a Magyar Televízió a HD műsorgyártó rendszer kiépítésére szóló pályázat résztvevőitől. A 7-8 milliárd forint értékűre becsült tenderen még talpon maradt ajánlattevők közül azonban egyedül a Wallis Holdinghoz tartozó Navigátor Zrt.-nek nem jelent gondot az új feltételek teljesítése.
Találatok: [10]  Oldalak:   1