Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
közbeszerzés [X]
Intézmények:
Zóna-Service Zrt. [X]
Találatok: [5]  Oldalak:   1

A Zóna Taxi nem adja fel Ferihegyet

A Zóna Taxi nem szándékozik erőszakkal rendezni a jogi vitát, ami a Budapest Airport és köztük zajlik, ugyanakkor nem ismerik el a reptér felmondását.

A környezetvédő, az importőr és a hiéna mennek a sivatagban...

A laikusok számára semmi érdekes nem történt, csupán egy újabb taxitársaság lépett színre, egy a sok közül – gondolhatnánk. Ahhoz azonban túl sokszor merült fel a ferihegyi botrány egyik főszereplője, a Zóna Taxi neve, hogy a hazai viszonyokhoz szokott emberben ne horgadjon fel semmiféle gyanú.

Felszámoltatná a Budapest Airportot a Zóna Taxi

Felszámolási eljárás kezdeményezésével vág vissza a Zóna Taxi a reptéri szerződésének felbontásáért. A cég azt állítja, a repülőtér az elmúlt három hónapban nem fizette ki a rendelt szolgáltatások számláit.

Érik az újabb ferihegyi taxisbotrány

A jelenlegi állás szerint nem pályázhat a két hónap múlva gazdátlanná váló ferihegyi taxiszolgáltatásra az autók száma alapján piacvezető fővárosi társaság. A kiíró Budapest Airport ragaszkodik hozzá, hogy joga van kiválasztani a tender résztvevőit, de a kihagyott cég nem hagyná annyiban a dolgot.

Titkolja a Budapest Airport a Zóna Taxi szerződésének sorsát

Idén jár le az a szerződés, ami alapján a Zóna Taxi bonyolíthatja a ferihegyi repülőtéren a taxiszolgáltatást. A Zóna Taxi üzleti titokra hivatkozva nem árulja el, hogy kaptak-e hosszabbítást, a Budapest Airport szóvivőjének pedig másfél hónapja nincs ideje válaszolni.
Találatok: [5]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI