Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Központi Bűnöldözési Igazgatóság [X]
Találatok: [6]  Oldalak:   1

Megvádolta magát a bíróságon a volt főrendőr

Védekezés közben saját magát is bűncselekmény elkövetésével vádolta meg Kiss Ernő (62), a Központi Bűnüldözési Igazgatóság egykori vezetője abban a rágalmazási perben, melyet Draskovics Tibor volt rendészeti miniszter indított ellene.

Papa mindent tagad

Hétfőn folytatódott Sándor István zárt ajtók mögött megtartott tárgyalása. A vesztegetéssel és hivatali visszaéléssel vádolt volt rendőrnyomozót eddig két tárgyalási napon közel tíz órán keresztül hallgatták ki. Papa minden vádpontban tagadta bűnösségét.

Kedden kezdődik a Papa pere

Zárt ajtók mögött kezdődik kedden a Papa néven ismert Sándor István, Papa nyugállományú rendőr alezredesnek, az ORFK 1998-ban megszüntetett Központi Bűnüldözési Igazgatósága (KBI) volt felderítő tisztjének büntetőpere a Fővárosi Bíróságon. A vádirat alapján Papa akár 12 évet is kaphat.

A vád szerint Sándor István nagy összegű kenőpénzeket fogadott el

A Sándor István ügyében hétfőn született szigorúan titkos vádirat szerint a volt alezredes nagy összegeket fogadott el a gyanúsítottaktól az általa vezetett nyomozások során.

Vádat emeltek Sándor István ellen

A Legfőbb Ügyészség hétfőn vádat emelt Sándor István ellen. A Papa fedőnevéről ismertté vált volt rendőr alezredes akár 12 évet is kaphat, ha beigazolódnak az ügyészség vádjai.
Találatok: [6]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI