Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Köztársasági Elnöki Hivatal (KEH) [X]
Találatok: [82]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9   >  >>

Áder János hivatala négy felső-közép kategóriás autóra mintegy 36 millió forintot költ a Porschénál

A Porsche Hungaria Kereskedelmi Kft. szállíthat le négy Skoda Superbet a Köztársasági Elnöki Hivatal részére – derült ki az uniós közbeszerzési értesítő legújabb számából.

Áder hivatala 36 milliót fizet négy autóért a Porschénak

A Porsche Hungaria Kereskedelmi Kft. szállíthat le négy Skoda Superbét a Köztársasági Elnöki Hivatal részére – derült ki az uniós közbeszerzési értesítő legújabb számából.

Kikértük a Köztársasági Elnöki Hivataltól az ifjabb Balsaival kötött szerződések adatait

Helyesbítés: nem 20 milliónyi állami megbízatást kapott Balsai István alkotmánybíró ügyvédként dolgozó fia, hanem sokkal többet. Kikértük a Köztársasági Elnöki Hivataltól az ifjabb Balsaival kötött szerződések adatait, és ezekből az derül ki, hogy a pályakezdő ügyvéd induló csomagja nem 20, inkább 50 millió volt. Alant a részletek.

Túl a 20 millión – az ifjabb Balsai István vezette ügyvédi iroda állami megbízásai

Ifjabb Balsai Istvánt senki nem venné észre a kormány körül nyüzsgő ügyvédcápák között, ha nem éppen az egyik legelkötelezettebb orbánista alkotmánybíró fiáról lenne szó. A Balsai Ügyvédi Iroda a nyilvánosan hozzáférhető szerződéslisták alapján 2011 óta 20 millió forintot kapott, de a tényleges összeg ennél biztosan nagyobb, hiszen például a Köztársasági Elnöki Hivatalt ezen túlmenően legalább két ügyben, és legalább egy éven keresztül képviselték.

Megint megvédtük Ádert a terroristáktól

Nagy dolog: Áder János eltöltött két napot Párizsban, s csak a szállása 7 és fél millió forintjába került az adófizetőknek. Az ilyesmi nem veri már ki a biztosítékot, Magyarországon naponta lopják el ennek a sokszorosát, ez is csak egy mínuszos hír volt lapzártánk reggelén a bulvárban. Pedig a részletek csodás dolgokat takarnak

62 millióért utazgatott Áder János és kísérete

Miközben egyre több magyar ember él mélyszegénységben, a köztársasági elnök és meghívottjai másfél hónap alatt 62 millió forintért utaztak repülőn.

Ötmillióval nőtt Áder megtakarítása

Ötmillió forint értékben nőttek Áder János megtakarításai az államfővé választása óta eltelt fél évben. A köztársasági elnök - idei vagyonnyilatkozata alapján - ez idő alatt mindkét személyautóján túladott.

38 millióból újították fel Áder rezidenciáját

Hosszú hónapok után csak most kezdhetik élvezni az elnöki rezidencia kényelmét Áder Jánosék. A Blikk megtudta: bár az államfő már nyolc hónapja tölti be hivatalát, alig néhány hete sikerült véglegesen berendezkednie családjával a neki járó villában.

Több százezres jutalmakat osztottak Áderék

Budapest - Jól sikerült a tavalyi államfőváltás! Díjazták is ezt a Köztársasági Elnöki Hivatalban, ahol valamennyi munkatárs több százezres év végi jutalomat tehetett zsebre a Blikk információi szerint.

Több százezres jutalmakat osztottak Áderék

Budapest - Jól sikerült a tavalyi államfőváltás! Díjazták is ezt a Köztársasági Elnöki Hivatalban, ahol valamennyi munkatárs több százezres év végi jutalomat tehetett zsebre a Blikk információi szerint.
Találatok: [82]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9   >  >>
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI