Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Személyek:
Kriza Ákos [X]
Találatok: [15]  Oldalak:   1 2   >  >>

A miskolci polgármester mellől igazolt új főszerkesztőt az Észak-Magyarország

Kriza Ákos, Miskolc fideszes polgármesterének politikai tanácsadója, Balázsi Tibor foglalta el a Miskolcon megjelenő Észak-Magyarország főszerkesztői székét. Ezzel a miskolci városvezetés kritizálásának alighanem befellegzett a megyei napilapban.

Megroppanó nagyvárosok - Miskolc túl a 45 milliárdon

Pécs után Miskolc is szorult helyzetbe kerülhet: egy év alatt csaknem 12 milliárd forinttal nőtt a borsodi város cégeit összefogó holding kötelezettségvállalása. A polgármester cáfol, de a zrt. hitelkeretét növelik.

Miskolc milliárdokat fizet a semmiért

Kik a felelősök a Miskolcnak becslések szerint 1,5-2 milliárd forintnyi kárt okozó, Science Múzeummal kapcsolatos beruházási kudarcért? Miért titkolózik az okokról, a pontos számokról Kriza Ákos és a komplett fideszes városvezetés? Ezt firtatta szerdán dr. Simon Gábor, az MSZP önkormányzati frakcióvezetője és dr. Tompa Sándor DK-s önkormányzati a városháza előtti sajtótájékoztatón.

Egymilliárdot bukik Miskolc a lefújt beruházás miatt

Az eredeti tervek szerint már két éve át kellett volna adni a miskolci Science múzeumot és művészeti központot az egyetemváros fűtőművének helyén. Miskolc tegnap visszalépett a beruházástól, s ez egymilliárd forintjába „fáj”.

Helyreigazítás

Honlapunkon 2012. december 10-én megjelent Leaszfaltozták a miskolci polgármester utcáját is című cikkünkben azt a valós tényt, hogy 2012-ben a Miskolc Közdomb utcában aszfaltozást végeztek abban a hamis színben tüntettük fel, hogy az kizárólag a polgármester háza előtti és az ahhoz vezető útszakaszon történt.

Pert nyert a Blikk a miskolci polgármester ellen

A Fővárosi Törvényszék ugyanis lapunknak adott igazat, és elutasította Kriza Ákos helyreigazítás iránti keresetét.

Hogy mondják a nepotizmust románul?

A külhoni magyarok ügye kényes téma, különösen azzá válik olyan közösségekben, ahol hatalmi pozíciókba ültetett képviselőik hirtelen románra váltanak, ha a beosztottak előtt titkolnivalójuk van.

Kriza döntött az útfelújításról?

Kriza Ákos miskolci polgármesternek köszönheti Zsiga Marcell alpolgármester a háza előtt kígyózó vadiúj utat.

Tíz évre visszamenően kivizsgálják a miskolci vezetők háza körüli útépítéseket

Tíz évre visszamenően, 2002-től kivizsgáltatja a miskolci Fidesz-KDNP frakció, hogy milyen építkezések történtek a városi vezetők, politikusok lakókörnyezetében. A város két kormánypárti frakcióvezetője tagadja, hogy új út épült volna a város kormánypárti polgármestere, Kriza Ákos háza előtt.

Megdőltek a miskolci polgármester elleni vádak

A miskolci önkormányzat Fidesz és KDNP frakciójának vezetői szerint nem igazak azok a vádak, amelyek szerint a város polgármesterének háza előtt út épült volna – hangzott el a két frakcióvezető szerda esti sajtótájékoztatóján.
Találatok: [15]  Oldalak:   1 2   >  >>
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI