language

Kulcsszavak:

Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [1178]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

A gyengéd kényszertől a lekötözős erőszakig: ezek a cégek félhetnek a GVH új fegyverétől

A GVH nem fogja új jogköréből kifolyólag kapásból eladatni a SPAR-t Tiborcz Istvánnak, de sokan tarthatnak minimum puha beavatkozásoktól. A nagy kiskermultik is akár, ahogy a teljes élelmiszeripar, az üzemanyag-kereskedők, a telekomcégek, vagy épp a cementgyártók. A legtöbb félnivalója alighanem Bige Lászlónak van.

Új módszert dolgozott ki a kormány nagyvállalatok lenyúlására

Újabb törvény ad muníciót az államnak, hogy megkaparintsa vagy átjátssza a klientúrájának a kiszemelt vállalkozásokat. Ebbe azt a Gazdasági Versenyhivatalt vonná be, amelynek épp az üzleti élet tisztaságán kellene őrködnie.

Lázár megüzente a SPAR-nak, milyen csávók ők a Fideszben

Kedves hobbijának, a multik szapulásának hódolt Lázár János egy konferencián, az építési és közlekedési miniszter azonban ezúttal bőven ki is fejtette, hogyan viszonyul a magyar gazdaságban nélkülözhetetlen nemzetközi befektetőkhöz.

Osztrák Spar-vezér: A magyar kormány szerint jobban járnánk, ha bevásárolhatná magát az állam

„Viszonylag nyíltan azt mondták nekünk, hogy ha az állam részesedést szerezne a vállalatunkban, akkor sokkal könnyebb lenne a helyzet. Mi most Brüsszelben reménykedünk”– mondta a Pressének adott interjúban Hans Reisch, a Spar osztrák anyavállalatának vezérigazgatója. Ezt arra a kérdésre válaszolta, hogy mit szólt a magyar kormány ahhoz, hogy a Spar panasszal fordult az Európai Bizottsághoz a magyarországi kiskereskedelmi különadó miatt.

A NER titkolózó milliárdosai újabban nem bizalmi, hanem alapítványi vagyonkezelőknél rejtik el a pénzüket

Dúsgazdag üzletemberek tucatjai alakítottak vagyonkezelő alapítványokat az elmúlt hónapokban, akik szoros kapcsolatban állnak az Orbán-rendszerrel. A trendi alapítványi megoldás a bizalmi vagyonkezelőknél is jobban védi a magánszférát.

Kurier-jelentés: Osztrák cégek ellen is megy a kiszorítósdi Magyarországon

A kárvallottak szerint az Orbán-kormány mindent módszeresen csinál, semmit sem bíz a véletlenre. Az osztrák Európa-miniszter szerint az önkény egészen nagy holdingokat is sújt.

7 milliárdot termelt a gödi különleges gazdasági övezet, ebből a város 2 milliárdot kapott vissza

A hivatalos adatok jól szemléltetik, mekkora veszteség érte az agglomerációs települést: a Samsung SDI adóbevételeinek kevesebb, mint harmada folyt be 2023-ban.
Találatok: [1178]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>