language

Személyek:

Boros Imre highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [9]  Oldalak:   1

Mi lesz az orosz "kémbanknak" adott előjogokkal, a budapesti székházzal és a magyar tőkével?

Hiába lépett ki Magyarország az amerikai szankciók hatására a Nemzetközi Beruházási Bankból, az orosz banknak és alkalmazottainak gyakorlatilag korlátlan előjogokat és mentességeket biztosító törvény még mindig hatályban van. Hogy meddig, nem tudni, mivel a kormány és bank is hallgat, így nem tudni azt sem, mi lesz a Duna parti székházzal vagy éppen a sok tízmilliárd forintnyi magyar tőkével.

Matolcsy pénzéből futotta Bayer Zsolték műsorának könyves kiadására

Az Echo TV Háttér-kép című beszélgetős műsorának legmagvasabb gondolatait tartalmazó könyvének kiadását is támogatásra méltónak találta az MNB-féle alapítvány.

Töröcskeitől a Sólyom Airwaysig: a letelepedési kötvények titokzatos útja

Többek között a Töröcskei István közvetett tulajdonában álló bank hajtja be a magyar letelepedési kötvények darabjáért fizetett negyed millió eurót, amelyet a Töröcskei István által irányított Államadósság Kezelő Központ bocsát ki. De a kötvény-sztoriban nem ez az egyetlen furcsaság: néhány offshore cégen keresztül eljuthatunk a Sólyom Air Force One-hoz és a kaposvári tábornokper elsőrendű vádlottjához is.

Nem emlékszik a Gripen-grófra a Jobbik-politikus

A Jobbik pártaktivistái és országgyűlési képviselőjelöltjei között számos olyan személyiség akad, akinek feltűnően jók az üzleti kapcsolatai. A hvg.hu utánanézett néhány prominens és kevésbé ismert jobbikosnak, akiknek cégei, valamint cégekben vállalt tisztségei és gazdasági kapcsolatai alighanem jól jönnek magának a pártnak is.

A múltat eltörölni? – ÁTALAKULÓ MAHIR-CÉGCSOPORT

Kormánytag közeli vállalkozók: Családi gazdaságok

Boros Imre az agrártárca élén: A miniszter élre lép

A kisgazda berkekben képzettségével és banki múltjával egyaránt fehér hollónak számító Boros elsősorban a hazai pénzügyi körökben népszerűtlen figura. Nevét korábban több zűrös ügylettel összefüggésben emlegették, igaz, a szóbeszédet nyilvánosság elé táró orgánumokon a hajdani banktisztviselő megnyert sajtóperekkel vett elégtételt.
Találatok: [9]  Oldalak:   1