language

Intézmények:

Prekog Alfa Kft. highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [7]  Oldalak:   1

Fejenként 65 ezres catering, 160 ezres képzés: négycsillagos wellness hotelekben képzik a tanárokat Schmidt Máriáék

A Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Alapítvány jelentős állami támogatás mellett nem először képezheti a tanárokat, ezúttal is egy ismerős céggel. Az egyik tulajdonossal Schmidt Mária – az alapítvány főigazgatója és kuratóriumi tagja – többször is közösen publikált oktatási anyagokat. A pedagógusokat két négycsillagos szállodában képzik egy online tananyagra, de személyes részvétel mellett.

Trianon: Schmidt Mária alapítványa félmilliárd forintért tart továbbképzést pedagógusoknak

Nettó 630 millió forintot fordít a Schmidt Mária vezette Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány pedagógus-továbbképzésre a „2020. – A Nemzeti Összetartozás éve” emlékévhez kapcsolódóan. Háromcsillagos hotelek szolgálnak majd a képzés helyszínéül.

Schmidt Mária alapítványa ötezer pedagógusnak tart továbbképzést a rendszerváltásról

Ugyanaz a cég végzi a Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítványnak (KKETTK) 5 ezer pedagógus továbbképzését mintegy 790 millió forintért, ami korábban is kapott egy hasonló megbízást Schmidt Mária alapítványától.

Korrupcióinfó: Műkörömépítő cégre bízták a családsegítő pályázatok elbírálásának előkészítését

A Család-Ifjúság és Népességpolitikai Intézet EU-s forrásokkal kapcsolatos közbeszerzései hemzsegnek a gyanús kifizetésektől. A fél éve megszüntetett EMMI háttérintézmény helyébe egy másik állami tulajdonú nonprofit kft lépett, rögtön kapott is egy hatmilliárdos pályázatot egyedüli indulóként, mondta Hadházy Ákos, az LMP társelnöke. Hadházy úgy véli, hogy az NSZCSI nyilvánosan fellelhető közbeszerzései azt mutatják meg, hogy a nemes társadalmi célok megvalósulása helyett újból egy szűk céghálózat gazdagodását láthatjuk csupán. A közbeszerzéseknél a legtöbb esetben sorozatban olyan cégeket hívnak meg a szakmai feladatok elvégzésére, amelyeknek semmi közük az adott területhez.

Schmidt Mária barátai és üzletfelei fűtik a milliárdokat égető közpénz-kohót Ózdon

3,7 milliárd forint unióspénz és közpénz ment el a Magyar Nemzeti Digitális Archívum ózdi projektjeinek beindítására. Az egyik projekt menedzsere az a Tallai Gábor volt, aki a Schmidt Mária által vezetett négy intézetnél is programvezetői tisztséget lát el. A projektekből a közpénzek egy része olyan cégekhez került, melyek szorosan kötődődnek Schmidt Mária szakmai és üzleti köreihez.

Kétmilliárd forintot osztott szét Schmidt Mária alapítványa az ’56-os emlékévre

A menekültellenes gyűlöletkampány (az előző kékplakátos) levezénylője és az akkor elmúltnyolcév-közeli, de ma már rogánista-habonyista reklámügynökség is szépen kaszált a Schmidt Mária-féle közalapítvány friss, ’56-os témájú közbeszerzésein. Nettó kétmilliárdot osztottak most.
Találatok: [7]  Oldalak:   1