Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Kulturális Minisztérium [X] Kapcsolódó szervezet
Találatok: [31]  Oldalak:   1 2 3 4   >  >>

MagyarLeaks: Itt az eltitkolt MMKA átvilágítási jelentés

Az állami filmfinanszírozásért korábban felelős, milliárdokkal gazdálkodó, 2012. márciusában kormányhatározattal megszüntetett Magyar Mozgókép Közalapítványnál 2010. júniusában mindenre kiterjedő szervezeti-működési, gazdasági és jogi átvilágítást folytattak le, ennek az eredményét azonban csak összegző megállapítások (PDF) formájában hozták nyilvánosságra, a teljes átvilágítási jelentés ezidáig nem látott napvilágot. Mi most közzétesszük.

Nem veszélyes, de a beton potyog

Életveszélyes vagy sem? Feleslegesen zárták be vagy jogosan? Felújítják, újjáépítik vagy hagyják tovább romlani? Ezek most a leggyakrabban feltett kérdések az Erkel Színház kapcsán.

Hiller István milliós pogácsapénze

Hiller István megállás nélkül reprezentált – legalábbis ez derül ki az átadás-átvételi jegyzőkönyv egyik mellékletéből.

Mégsem életveszélyes az Erkel?

Összesen hat, úgymond tisztázatlan, a Fidesz–KDNP és a Jobbik képviselői számára korrupciógyanús kulturális ügyről tárgyalt tegnap az Országgyűlés kulturális bizottságának ellenőrző testülete.

Földet ért az utolsó Hiller-ejtőernyős

Balogh Gyula, Hiller István leköszönt miniszter szakállamtitkára New Yorkba, a sofőr Párizsba, a kabinetfőnök Bécsbe mehet dolgozni.

Két év felfüggesztett Borovszky Tímeának

Borovszky Tímea sikertelenül próbált 50 ezer forintos fizetésemelést elérni Hiller István oktatási és kulturális miniszternél beosztottja számára...

Milliókkal búcsúztak a Hócipőtől

Milliós pénzesővel búcsúzik hivatalától Hiller István kulturális miniszter. A kedvezményezettek a már oly sokszor kistafírozott balliberális médiumok és szervezetek: a Hócipő, a Mozgó Világ, az ATV és a Pallas Páholy.
Találatok: [31]  Oldalak:   1 2 3 4   >  >>

Akták

Millenáris Kht. (akta)

Millenáris Kht. (akta)

A Millenárishoz és beszállítóihoz az 1998-2002-es kormányciklus egyik emblematikus korrupciós ügye kötődik, az "országimázs-mutyi". 2003 nyarán a Fővárosi Főügyészség bűncselekmény hiányában megszüntette a...

Intézmények

Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI