Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Személyek:
Láng Zsolt [X]
Találatok: [8]  Oldalak:   1

Közbeszerzésért nyaralás jár

Láng Zsoltnak, a Fidesz II. kerületi polgármesterének tisztáznia kell magát - válaszolta lapunk megkeresésére Kovács Márton, a kerület Környezetvédelmi Bizottságának elnöke. Kovács szerint a polgármesternek sajtótájékoztatón kellene pontosan elmondania, milyen kapcsolatban áll Duka Lászlóval, de ha a következő testületi ülésen nyugtatná meg a közvéleményt az is megfelelő lenne.

A II. kerület polgármesterének nyaralásában nincs semmi etikátlan

Kinél nyaral a II. kerület fideszes vezetője? – tette fel a kérdést az RTL Klub szerda esti Híradója, majd egyből meg is válaszolta: a budai kerület első embere családjával Duka László balatoni nyaralójában pihen. Duka egy építőipari cég, a Hajdú és Tsa. Kft. egyik ügyvezetője, a cég 2006, azaz Láng polgármesterré választása óta több mint 600 millió forint értékben nyert közbeszerzéseket a kerületben. 2009-ben gyorsított, meghívásos közbeszerzésen egyetlen érvényes ajánlattevőként nyertek el egy 560 milliós csatornaprojektet – állítja a csatorna.

Láng pontosította a vagyonnyilatkozatát

Az Országgyűlés mentelmi bizottsága nem vizsgálja Láng Zsolt fideszes parlamenti képviselő vagyonosodását. A politikusnak mindössze egy évszámot kellett beleírnia a vagyonnyilatkozatába.

Nem indul vagyonvizsgálat Láng Zsolt ellen

Elutasította az Országgyűlés mentelmi bizottságának elnöke a beadványt, amely Láng Zsolt (Fidesz) parlamenti képviselő, II. kerületi polgármester vagyonvizsgálatára vonatkozott. Az indoklás szerint mivel a politikus nem 700 ezer, hanem valójában 1,2 millió forintot keres, a háza pedig még nincs kész, nincs ügy. Láng egy 100 millió forintosra becsült építkezésbe fogott bele nemrég.

Lángnak villájáról kell vallania

Megérkezett a Blikk indítványa a mentelmi bizottsághoz, amelyben Láng Zsolt (40) fideszes képviselő vagyongyarapodásának vizsgálatát kértük.

Luxusvillát épít Láng, de miből?

Közgazdaságilag lehetetlen tettet hajtott végre Láng Zsolt II. kerületi polgármester, aki mögött Zsiga Marcell miskolci alpolgármester is elbújhat a 40 milliós új házával!

Százmilliós házat épít Láng Zsolt

A Rózsadomb egyik előkelő részén épít családi házat Láng Zsolt fideszes képviselő. A telekvásárlás és az építkezés költségei elérhetik a 80-90 millió forintot. A politikus az elmúlt két évben 29 milliót keresett, közben 55 millióval nőtt a megtakarítása.

Láng Zsolt pont belecsúszott az egymillióba

A II kerületi időközi választásokra 929 ezer forintot költött a Fidesz. A novemberi kampány idején az LMP azzal vádolta a Fideszt, hogy az előírt egymillió forintnál jóval többet, közel 15 millió forintot költött a kampányra.
Találatok: [8]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI