Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Személyek:
Leinemann Zsolt [X]
Találatok: [11]  Oldalak:   1 2   >  >>

Lakhelyelhagyási tilalom Leinemann Zsoltnak

Lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el Leinemann Zsolttal, a ScienNet-ügy gyanúsítottjával szemben a Budai Központi Kerületi Bíróság.

Kezdeményezték Leinemann letartóztatását

Az ügyészség kezdeményezte Leinemann Zsolt, a ScienNet-ügy gyanúsítottjának előzetes letartóztatását - közölte a Fővárosi Főügyészség szóvivője hétfőn.

Megúszhatja az őrizetbe vételt Leinemann

Megszűnik a mentelmi joga Leinemann Zsoltnak, a ScienNet-ügy gyanúsítottjának, miután abban a Hajdú-Bihar megyei választókerületben, ahol indult, riválisa már az első fordulóban mandátumot szerzett. Így Leinemann ellen folytatódhat a büntetőeljárás.

Már csak két képviselőjelöltet véd a mentelmi jog

Kilenc képviselőjelölt mentelmi joga miatt volt korábban eljárás az Országos Választási Bizottság előtt, közülük már csak kettő maradt versenyben a választások második fordulójában.

Mentelmi jog nélkül is szabad Leinemann

Ügyvédje szerint nem vehetik újra őrizetbe a ScienNet-ügy gyanúsítottját, Leinemann Zsoltot, akinek mentelmi joga megszűnt, mivel nem ő szerzett mandátumot az országgyűlési választások első fordulójában - mondta Futó Barnabás.

Mentelmi jog, zűrzavar, egérút

Elképzelhető, hogy csak azért függesztette fel az Országos Választási Bizottság Földesi-Szabó László mentelmi jogát, mert akkor éppen mások tartózkodtak az ülésteremben, mint Leinemann Zsolt esetében. A két személyben az a közös, hogy büntetőeljárás részesei, adócsalást követhettek el. Leinemann valamiért egérutat kapott.

Megszűnik Leinemann mentelmi joga

Akár napokon belül dönthet a bíróság arról, hogy újra előzetesbe helyezi-e a választásokon függetlenként indult Leinemann Zsolt.

Három embernek ad haladékot a képviselőjelöltség

Az alpolgármester és a ScienNet-vezér haladékot kapott, a kertjét árammal védő gazdát és a drávapiski polgármestert viszont nem védi a mentelmi jog.

Az OVB nem függesztette fel Leinemann Zsolt mentelmi jogát

Nem függesztette fel Leinemann Zsolt, a ScienNet-ügy gyanúsítottja mentelmi jogát kedd esti ülésén az Országos Választási Bizottság (OVB).

Kérdéses a ScienNet-es vezér jelöltsége

Kérdés, képviselőjelölt maradhat-e Leinemann Zsolt, az adócsalás gyanújába keveredett ScienNet-vezér. Tegnaptól a céggel kapcsolatban már sikkasztás ügyében is nyomoznak. Az előzetes letartóztatásban lévő üzletember jelöltségéről múlt pénteken döntött a helyi választási bizottság. A határozat nem jogerős, mert tegnap beadvány érkezett ellene, amit három napon belül kell elbírálni.
Találatok: [11]  Oldalak:   1 2   >  >>
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI