Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Magyar Király Szálloda [X]
Találatok: [6]  Oldalak:   1

Molnár Albert mindig jó időben volt jó helyen

A sikeresen üzletelő Molnár Albert szocialista országgyűlési képviselő, a Közép-dunántúli Regionális Tanács tagjaként megtanult sikeres pályázatot készíteni, az Országos Igazságszolgáltatási Tanács tagjaként pedig rálátása van a bírósági ügyekre.

Molnár Albert különös támogatása

Írtunk már Molnár Albert szocialista országgyűlési képviselő "sikeréről": 486 millió forint vissza nem térítendő támogatást kapott a Nemzeti Fejlesztési Ügynökségtől, illetve a Közép-dunántúli Regionális Fejlesztési Tanácstól.

Félmilliárdos támogatás a volt államtitkár cégének

Közel félmilliárd forint vissza nem térítendő állami támogatást kapott luxusszálloda fejlesztésre a Molnár Albert szocialista országgyűlési képviselő, egykori államtitkár tulajdonában álló részvénytársaság. A pénzt az a fejlesztési tanács ítélte oda, amelynek korábban Molnár is tagja volt.

Botrányokat vizsgálna a Fidesz ha kormányra kerülne

A székesfehérvári szocialista politikus szállodatámogatási ügyéhez hasonló eseteket vizsgálná meg kormányra kerülése esetén a Fidesz - mondta az ellenzéki párt helyettes szóvivője az MTI kérdésére válaszolva sajtótájékoztatón.

Felségsértés Székesfehérvárott: szocialista kézen a Magyar Király

Információink szerint Molnár Albert szocialista képviselőnek, bár pártja Székesfehérváron meggyengült, mégsem kell szomorkodnia. Az országgyűlési képviselő ugyanis megszerezte a belvárosban található, jelenleg felújítás alatt álló Magyar Király Szállodát.

Luxushotelre, rendezvényre van pénz

Több száz millió forintos támogatást nyert el a Molnár Albert MSZP-s országgyűlési képviselő résztulajdonában lévő cég szállodafejlesztésre – értesült a Magyar Nemzet.
Találatok: [6]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI