Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Magyar Követeléskezelő Zrt. [X]
Találatok: [8]  Oldalak:   1

Az állam rossz hiteleket vásárolt az MKB-tól

Az MKB Bank értékesítette lakossági nemteljesítő hiteleinek egy részét – értesült az Index.hu. A vevő az állami Magyar Fejlesztési Bank (MFB) leányvállalata, vagyis a Magyar Követeléskezelő (MKK) Zrt. volt.

Meghálálták Werbernek a kampányt

Egy a Magyar Nemzet birtokába került megbízási szerződés föllebbenti a fátylat arról, hogyan hálálták meg a szocialisták Ron Werbernek, a párt izraeli kampánytanácsadójának a munkáját 2002-ben, a győztes választások után.

Nem ment el egy hét alatt a 18 milliárdos adóssághegy

Egy sikkasztás miatt három év börtönre ítélt egykori felszámolóbiztost is bevont az MKK Magyar Követeléskezelő Zrt. egy közel 18 milliárdos tartozáscsomag értékesítésébe. A Zrt. előzőleg egyetlen hét alatt próbálta eladni az óriási adóssághegyet, a pályáztatás azonban eredménytelen volt.

Keller feljelentést tett MFB-ügyben

Keller László, a Miniszterelnöki Hivatal közpénzügyi államtitkára szerint több százmillió forintos hűtlen kezelés és csalás gyanúját veti fel egy, a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) és a Magyar Követeléskezelő Rt (MKK Rt.) által korábban lebonyolított ügylet. Az államtitkár ismeretlen tettes ellen tett feljelentést az ügyben.

Feljelentéseket tett a Kehi MFB-ügyben

A Kehi több, az MFB tulajdonában lévő cég vizsgálatakor bűncselekmény nyomaira bukkant, ezért feljelentést tett. A BÁV, a Defend, az NA Rt. és a Konzumbank is szerepel a gyanúsítottak listáján.
Találatok: [8]  Oldalak:   1

Akták

MKB eladása

MKB eladása

Az MKB bankot a magyar állam 2014-ben vette meg a bajor tartományi banktól, amely fölött a tulajdonosi jogokat 2014 decemberétől a Magyar Nemzeti Bank gyakorolta. 2016 júniusában zárult le a bank privatizációja:...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI