Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Magyar Rádió Nonprofit Zrt. [X]
Találatok: [20]  Oldalak:   1 2   >  >>

Bruttó 117 milliót kap a volt rádióelnök

Megállapodással végződött az a per, amit Such György, a Magyar Rádió volt elnöke indított elmaradt sikerdíja miatt. Az Index úgy értesült hogy a Suchnak járó bruttó 117 (nettó 80) millió forint a járulékokkal együtt összesen 142 millióba kerül a Közszolgálati Közalapítványnak.

A közmédia felszámolná a regionális stúdiókat

A Népszabadság információi szerint a regionális rádiós stúdiók felszámolására készül a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA). A mostani tervek szerint december 22-től megszüntetik az öt regionális stúdió – Győr, Pécs, Szeged, Debrecen és Miskolc – önálló műsorgyártását, elbocsátanak legalább negyven vidéki rádióst, részben felszámolják a tudósítói hálózatot, és a megyei jogú városok helyi rádiós stúdióitól is rendelnek riportokat, interjúkat a Kossuth Rádiónak.

Kilencmilliós jutalom Böröcz Istvánnak

Kilencmillió-egyszázezer forint prémiumot kapott Böröcz István, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) vezérigazgatója a 2011-es munkájáért – közölte lapunk megkeresésére a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH).

Prémium a közmédia vezetőinek

Összesen csaknem 15 millió forint jutalmat kapott a négy közszolgálati médium – az MTV, a Duna TV, a Magyar Rádió és az MTI – vezérigazgatója a 2011-es munkájára – derül ki a Közszolgálati Közalapítvány által nyilvánosságra hozott dokumentumból. A közalapítvány kuratóriuma még július elején szavazta meg a vezérigazgatóknak ezt a prémiumot, amit aztán az adott intézmény büdzséjéből fizettek ki.

Negyedmilliárdos taxitender kérdőjelekkel

Több mint negyedmilliárd forintos közbeszerzést írt ki taxiszolgáltatásokra a közmédiumokat tömörítő szervezet. Ám az érdeklődőknek csak pár napjuk volt pályázni, a június 3-án kiírt tender határideje ma jár le.

A Jobbik vizsgáltatná a rádiós jutalmazást

Vizsgálatot szeretne a Jobbik, mivel egy internetes oldal szerint a Magyar Rádió volt elnöke, Such György 162 millió forintnyi jutalmat osztott ki távozása előtt.

Borókai Gábor: Kilencmilliós rádióelnök

A közszolgálati Magyar Rádió elnökét július elsejével bruttó 9,4 millió forint fizetés illeti meg. Havonta.

„Az értékskanzen sem jó”

Hatékony cégmenedzselést anyagi ösztönzés nélkül az állami szférában sem lehet elvárni – állítja Such György, a Magyar Rádió elnöke, aki az elmúlt hetekben kritikai pergőtűz alá került jelentős összegű eredményhez kötött díjazása miatt.
Találatok: [20]  Oldalak:   1 2   >  >>

Akták

Millenáris Kht. (akta)

Millenáris Kht. (akta)

A Millenárishoz és beszállítóihoz az 1998-2002-es kormányciklus egyik emblematikus korrupciós ügye kötődik, az "országimázs-mutyi". 2003 nyarán a Fővárosi Főügyészség bűncselekmény hiányában megszüntette a...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI