Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Magyar Suzuki Rt. [X]
Találatok: [9]  Oldalak:   1

Eltörölte a kormány a kötelező kölcsönszerződést a mozgássérültek autóvásárlása esetén

Ahogy azt tavaly ősszel megírtuk, a kormány felülvizsgálni készült a mozgássérültek autóigénylésének több mint furcsának mondható rendszerét. Legalábbis ezt mondta akkor Lázár János, különös tekintettel a kötelező kölcsönszerződés intézményére. Mindezt azután, hogy tavaly szeptemberben Hadházy Ákos korrupcióinfójában beszámolt a minimum is kérdésesnek tűnő szisztémáról, amit lapunk már tavaly júniusban részletesen vázolt.

A Suzuki cáfolja, hogy számára írták ki a közbeszerzést

15 milliárdos EU-s keretből írt ki a pályázatot a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal, ennek keretében vásárolnának falugondnoki autókat is. A vezess.hu – általunk is szemlézett, később korrigált – cikkében azt írta, hogy a pályázatban leírt feltételeknek csak a Suzuki Vitara képes megfelelni.

Csak jövőre emelnek vádat a Suzuki Rt. sikkasztással vádolt vezetői ellen

Az ügyészség szerint a Magyar Suzuki Rt. esztergomi gyárának három vezetője szabálytalanul értékesített nyolcvan használt gépkocsit. Ezzel 20 millió forintos kárt okozott a vállalatnak.

Hamarosan megszületik a vádemelési javaslat a Suzuki-ügyben

Vádemelési javaslatot nyújt be rövidesen a rendőrség a Magyar Suzuki Rt. három vezető beosztású dolgozója ellen - ezt kedden jelentették be Tatabányán, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságon.

Napokon belül megszületik a vádemelési javaslat a Suzuki-ügyben

A rendőrség napokon belül vádemelési javaslatot nyújt be a Suzuki Rt. három sikkasztással gyanúsított vezetője ellen - tudta meg a Népszabadság a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékesétől.

Törvényes volt a Suzuki Rt. vezetőinek előzetes letartóztatása

A Suzuki Rt. három vezetőjének előzetes letartóztatása törvényes volt - ez derül ki a Komárom-Esztergom Megyei Bíróság felülvizsgálatából.

A Suzuki belső vizsgálata nem talált veszteséget a cégnél

A Magyar Suzuki Rt. belső vizsgálata nem tárt fel kimutatható veszteségeket a könyvelésben. Három vezetője továbbra is előzetes letartóztatásban van.

Sikkasztással gyanúsítják a Suzuki Rt. három vezetőjét

A gyanú szerint a Magyar Suzuki Rt. három vezetője 1995-től kezdődően körülbelül 20 millió forintot sikkasztott el.
Találatok: [9]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI