Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Markhot Ferenc Kórház [X]
Találatok: [10]  Oldalak:   1

Ítélet: nyolcszázezer ütheti a volt szocialista elnök markát

Szabó Róbertet és Sveiczer Sándort egyaránt négyszázezer forint megfizetésére kötelezte a bíróság. Mindketten fellebbeznek.

Újabb mutyi – 160 millió forintos támogatás miatt nyomoznak

Különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés gyanúja miatt nyomozást rendelt el a Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) azzal kapcsolatban, hogy az előző ciklusban Sós Tamás (MSZP) utasítására 160 millió forintot utaltak át az egri Markhot Ferenc Kórházat működtető kft.-nek.

Hűtlen kezelés: az ügyészség vizsgálja az egri kórházi átutalás ügyét

Különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés gyanúja miatt nyomozást rendelt el a Központi Nyomozó Főügyészség egy, még az előző önkormányzati ciklust érintő ügyben.

Kormánypárti tisztogatás az egri kórházban

Az Egri Kórházvédők Egyesületének gyűléséről olyan hangfelvételek kerültek nyilvánosságra, amelyekből kiderült: a fideszes megyei és a kereszténydemokrata városi vezetés segedelmével készülnek a visszatérésre a kórházból néhány éve önként távozók.

Tagadja Kökény, hogy a HospInvestnek lobbizott volna (+videó)

Draskovics Tibor igazságügyi miniszternél lobbizott Kökény Mihály, hogy ne legyen kötelező az önkormányzatoknak közbeszerzési eljárást kiírniuk a kórházak, rendelőintézetek privatizációjakor. A változtatással a HospInvest jól járna.

Közbeszerzés nélkül pöröghet az egészségügyi biznisz

A közbeszerzési törvény tervezett módosítása után gyakorlatilag mellőzni lehetne a közbeszerzési eljárást, ha önkormányzatok adják át működtetésre magántársaságoknak egészségügyi intézményeiket.

Kell-e közbeszerzés az egri kórházprivatizációhoz?

Az alkotmánybírósági döntésig felfüggesztette az egri kórház vagyonkezelésének átadása kapcsán indított eljárást a Közbeszerzési Döntőbizottság - tájékoztatta a Heves Megyei Önkormányzat főjegyzője szombaton az MTI-t.

Közbeszerzési vita kórház ügyben: határidőt mulasztott Eger

Az egri önkormányzat eljárást kezdeményezett a Közbeszerzési Döntőbizottság előtt a Heves Megyei Önkormányzatnak a megyei kórházra vonatkozó döntésével kapcsolatban.

Az MSZP szerint Eger „mutyizik” Debrecennel

Ha Eger átveszi a megyétől a Markhot Ferenc Kórház-Rendelőintézet működtetését, a Debreceni Egyetem mellett a Kenézy Kórház Kft. is tagja lesz az üzemeltetésre létrehozott új társaságnak.

Félre akarja vezetni az MSZP az egrieket a polgármester szerint

„Az MSZP szerint Eger „mutyizik” Debrecennel” című cikkünkre reagált Habis László, Eger polgármestere.
Találatok: [10]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI