Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Személyek:
Matejka Zsuzsa [X]
Találatok: [17]  Oldalak:   1 2   >  >>

Elrendelték a nyomozást

Hűtlen kezelés gyanújával indított nyomozást a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) Havas Szófia és Kárpáti Zsuzsanna MSZP-s egészségügyi szakpolitikusok megbízási szerződései kapcsán – értesült a Magyar Nemzet.

Budai elhallgattatná a kormány kritikusát

Aljas szándékkal és minden eszközzel igyekszik elterelni a figyelmet az Orbán-kormány ma már egyértelműen megbukott gazdaságpolitikájáról - reagált Mesterházy Attila Budai Gyula legújabb "akciózására".

Budai most Matejka Zsuzsannára szállt rá

A nemzetierőforrás-miniszterhez fordult az elszámoltatási kormánybiztos azzal, hogy szólítsa fel a teljesítési igazolások átadására azokat a korábbi vezető beosztású egészségügyi politikusokat, akik megbízási szerződéseket kötöttek az elmúlt időszakban különböző egészségügyi szervezetekkel.

Feljelentés Havasék ügyében

Kárpáti Zsuzsanna MSZP-s egészségügyi szakpolitikus 600 ezer forintot kapott 2006-ban egy szakértői tanulmány megírásáért, azonban az iromány kámforrá vált, vagy soha nem is készült el.

Házkutatás a meddőségi klinikán

Házkutatást tartott a rendőrség a Ciris meddőségi magánklinikán. Tiltott petesejt-kereskedelem gyanúja miatt folyik büntetőeljárás, mert felvetődött, hogy az intézmény páciensei anyagi ellenszolgáltatásért adományoztak női ivarsejteket. A klinika tagadja, hogy törvénysértést követett el.

Falura ment dolgozni Matejka Zsuzsa

A Fejér megyei Kulcs község Egészségügyi Központját igazgatja júniustól Matejka Zsuzsa, az Egészségügyi Minisztérium volt kabinetfőnöke.

Klinikai eset

Soron kívül jutott engedélyhez Somody Imre új lombikbébiközpontja, noha az üzletember tulajdonostársa korábban egy olyan kórházi osztályt vezetett, melynek ügyében csalás gyanújával folytat nyomozást a rendőrség.

Patikája miatt perre megy Matejka Zsuzsa

Sem jogi, sem erkölcsi problémát nem lát az egészségügyi tárca kommunikációs osztálya abban, hogy a minisztérium kabinetfőnöke kilencmillió forintot kapott tavaly év végén egy gyógyszertári üzletrésze értékesítése kapcsán.

Rejtélyes milliók vándoroltak Matejka Zsuzsa számlájára

Ismét az összeférhetetlenség gyanújába keveredett Matejka Zsuzsanna, Horváth Ágnes egészségügyi miniszter kabinetfőnöke.

Matejka patikáját jobban szeretik a hivatalok

Bár Matejka Zsuzsa, az Egészségügyi Minisztérium kabinetfőnöke kiszállt a MOM Parkban megnyitott gyógyszertárból, a patika alapításának körülményei miatt vizsgálat folyik az országos tisztifőorvosi hivatalnál.
Találatok: [17]  Oldalak:   1 2   >  >>
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI