Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Személyek:
Mayer Aranka [X]
Találatok: [9]  Oldalak:   1

A Pharaon-ügy miatt megromlott Orbán Viktor és a tiszteletbeli jordániai konzul kapcsolata

A korábban a miniszterelnök bizalmát élvező Zaid Naffa tiszteletbeli jordániai konzul az Átlátszó értesülései szerint a Pharaon-affér óta kerüli a nyilvános rendezvényeket, így az olyan diplomáciai eseményeket is, amelyeket kifejezetten a konzulok számára rendeznek. Maga a cím sokak számára csak presztízs, ami például bemutatkozáskor jól hangzik, de a korábbi botrányok miatt már nem cseng olyan jól, mint évekkel ezelőtt. Bemutatjuk a tiszteletbeli konzulokat.

Mayer Aranka perekről, nemtaggyűlési jegyzőkönyvekről

Öt év után jogerősen nyert személyiségi jogi pert a Magyar Nemzet ellen Mayer Aranka. Ő az a hölgy, aki 2005-ben önvédelemből kezdett el nyomozni válófélben lévő férje üzleti érdekeltségei után, és rábukkant az Orbán Viktor számára kínossá vált, majd végül kimagyarázott és elfeledett tokaji szőlőügyek részleteire.

Mayer Aranka jogerősen pert nyert a Magyar Nemzettel szemben

Internetes hír szerint október 25-én a Fővárosi Ítélőtábla jogerős ítéletet hozott a Mayer Aranka által Magyar Nemzet napilap ellen indított személyiségi jogi perben.

Üzent a Ro-Geo Kubatovnak

Finoman megfenyegette a Fideszt a Ro-Geo Globál Kft. vezetősége Kubatov Gábornak írt levelében. A cég munkatársai felhívták a pártigazgató figyelmét arra, hogy ha a Fidesz jogi lépéseket tesz a Ro-Geóval szemben, akkor a negatív következmények elérik a pártot is.

"Mayer Arankától ennek kapcsán bocsánatot kérek"

Bocsánatot kért Mayer Arankától Révész Máriusz, a Fidesz országgyűlési képviselője, aki egy hétfői, budapesti sajtótájékoztatón így tett eleget a Legfelsőbb Bíróság idén júniusban hozott ítéletének.

Nem döntötték el milyen arányban állják a kártalanítást

Még ebben a hónapban megkapja a bíróság által megítélt kártérítést és a nyilvános bocsánatkérést a Fidesztől az Orbán-szőlők ügyében ismertté vált Mayer Aranka – tudtuk meg.

Mayer Aranka győzött és pénzére vár

Erkölcsi győzelmet aratott tegnap a Fővárosi Bíróságon az Orbán-szőlők ügyében ismertté vált Mayer Aranka, aki a Szárhegy-dűlő Kft. ügyében a Tokaji borcsaták címmel cikksorozatot közlő Élet és Irodalom (ÉS) elleni per koronatanúja volt.

Révész Máriusznak és a Fidesznek fizetnie kell Mayer Arankának

Jogerős bírósági döntés született arról, hogy a Fidesz és a párt korábbi szóvivője Révész Máriusz megsértette Mayer Aranka jó hírnevét, ezért bocsánatot kell kérniük tőle, és fejenként félmillió forintot is fizetniük kell.
Találatok: [9]  Oldalak:   1

Akták

Malom Center

Malom Center

A kecskeméti Malom Központ építési engedélyezési eljárása ellen több civil szervezet is tiltakozott, és a helyiekkel együtt korrupciót emlegetett. A csaknem 10 milliárdos építkezési projekt országos...
Pharaon-ügy

Pharaon-ügy

Ghaith Pharaon szaúdi üzletembert, olajmágnást, a Bank of Credit and Commerce International (BCCI) volt részvényesét, strómanját 25 éve óta körözi az FBI és az Interpol. A vádak többek között:...
Kulcsár-ügy

Kulcsár-ügy

Szász Károly PSZÁF elnök 2003 nyarán történt megveretése után kapott fokozott figyelmet a Pannonpast ügyében végzett PSZÁF vizsgálat. Ebből kiderült, hogy a K&H Equities jelentős szerepet játszott...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI